2777
2789
عنوان

اونایی که بین اطرافیانشون فرد نظامی دارن یه لحظه بیاین👀

| مشاهده متن کامل بحث + 8705 بازدید | 95 پست
وای من عاشق ابهتشونم وقتی لباس نظامی میپوشن فکرشو بکن🥹🥹🥹 کاش میشد دوتا شوهر داشت🫠🫠🙈 اگه میش ...

🤣🤣🤣🤣واای خدا تو چقد خوبی دختر

ولی میدونی این پیش من ابهت نداره که! بچه بودیم یه دوره کوتاه هم کلاسی بودیم یبار گرفتم مثل چی زدمش 😂

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
زندگی کردن باهاشون مصیبته ، لجباز و یه دنده خشک و بی اعصاب از لحاظ مالیم که افتضاح 

🙏🙏

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣واای خدا تو چقد خوبی دختر ولی میدونی این پیش من ابهت نداره که! بچه بودیم یه دوره کوتاه ه ...

ای واااای😂😂😂😂

الان اومده خاستگاریت چون تو ابهت داری🤣🤣🤣🚶‍♀️🚶‍♀️

ی زمانی فانتزیم این بود با ی فرد نظامی هر چی ک میخواد باشه حالا ازدواج کنم.  الان کاملا نظرم فر ...

🙏🙏مرسی بابت نظرت عزیزم

ای واااای😂😂😂😂 الان اومده خاستگاریت چون تو ابهت داری🤣🤣🤣🚶‍♀️🚶‍♀️

😂😂یسس😎🤭

نه عزیزم خیلیا هم شانسی سر از ی شغل درمیارن ربطی به روحیات نداره  من کادر بیمارستانم دور و برم ...

درصد موفقیتشون چی؟

به هرحال اونی که علاقه داره خیلی فرق داره اونی که برا پوله

😁🙈😍 آخه میدونی چیه خیلی دلم گرفته،وقتی مجرد بودم با یه پسر دوست بودم ۶ سال عاشق هم بودیم و قصدمو ...

۶سال مدت کمی نیس عشق که هیچی طرف جرئی از آدم میشه خدانکرده من بهش نرسم میمیرم ،🥺🥺اصلا اگه بهشم نرسم با کس دیگه ای حتی فکر ازدواجم نمیتونم بکنم حتی زیر گلوم چاقو بزارن 

درصد موفقیتشون چی؟ به هرحال اونی که علاقه داره خیلی فرق داره اونی که برا پوله

نه عزیزم فرقی نداره اونی که علاقه داره و جون آدما مهمه پول زیر میزی نمیگیره اون یکی که فکر پوله زیرمیزیم میگیره و وضعشم بهتره

مامان دوتا دخمل ناز 😍
ان شاالله هرچی خیر وصلاحته بشه گلم 🌹 با آرزوی بهترینها برات💜

خییلی ممنونم عزیزم، هم چنین 🌹🌹💖

چیشد ازدواج کردی؟

شوهر من نظامیه ی مرد بیخود تمام عیار بداخلاق عصبی جلو بقیه باهام خوبه تنها میشیم بد میشه شکاک خیانت کار فحاش...عاشق نظامیابودم الان از هرچی نظامیه بیزارم خودمم معلمم