2777
2789

من میدونم دعایه شما میگیره هممون یه دردی تو دلمون داریم که نمیگیم ولی مثل خوره مارو میخوره ......

بیاین برا هم دعا کنیم تو این وقت عزیز 

برا منم دعا کنین که بدجور دلم گرفته

خواهش میکنم برا منم دعا کنید😣

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله همه ی بیمار ها شفا پیدا کنن 

پسر منم خوب بشه دیگه بستری نکنن آخه تازه چهل روزش تموم شده

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

تنها درد من بارداری سالمه

چرا باید اینقدر اذیت شم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
تنها درد من بارداری سالمه چرا باید اینقدر اذیت شم

نمیدونم چرا با دیدن پستت اشکم درومد🥺

خدا رو قسم میدم به جان مادرمون فاطمه زهرا

که ب زودی مادر بشی

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫