2777
2789

سلام خانوما 

همسر من خودم تشخیص میدم دو قطبیه یعنی مثلا اخلاقش خوبه یهو سر یه چیزی می‌ریزه به هم یا با خانواده من خیلی بده بیشتر وقتا که میریم اونجا یه چیزی رو بهانه می‌کنه اعصاب خوردی راه میندازه مثلا شیطنت بچه ها و ... 

خیلی هم حسوده

پریشب رفتیم خونه مامانم داشتیم شام می‌خوردیم یه داداش دارم اومد .مجرده یعنی هشت ساله جدا شده هنوز ازدواج نکرده 

تا اومد ما همه تحویلش گرفتیم بعد شام یهو گیر داد به داداشم چرا نمیای یه سر به خواهرت بزنی اونم گفت فردا شب میام و انداخت رو شوخی

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

وقتی داداشم رفت یهو با یه لحن خیلی بد پرید به مامان بابام که شما چه پدر مادری هستین که برای این زن نمیگیرین هرچی مامانم می‌گفت من خیلی مورد پیدا کردم باز با توهین حرف میزد 

آخه اصلا بگو به تو چه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش چند ماه پیش خواهر خانم دوستش رو معرفی کرد ما عکسش رو دیدیم خوشمون نیومد داداشم هم خوشش نیومد بعد گفت من که اون رو معرفی کردم من گفتم اون از لحاظ قیافه به علی نمیخوره گفت نه اون در حد توئه از لحاظ زیبایی 😐 

من نمیگم من خیلی خوشگلم ولی خدایی از اون بهترم

داماد مام اينجوريه مث سگ با شوهر من لج ميكنه فقطم منتظره يه چيزي رو بهونه كنه واسه دعوا

از اونجا كه دامادمون اونجوره و ميدونم اخلاقاشون چجوريه اينجور ادما قطعااااااااااااااا شوهرت مقصره😐

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه اینقدر گفت و گفت تا مامانم و گریه انداخت 

بعد خواهرم به شوخی بهش گفت شما خودت زنت خوبه نمیدونی زن قبلی علی چقدر اذیتش کرد الان می‌ترسه 

گفت نه کجا زن من خوبه ؟؟😐😐

حالا جالبه ما هیچ مشکلی با هم نداشتیم قبلش و من نمی‌خوام از خودم تعریف کنم خیلی صبورم و کوتاه میام در برابرش و یه کاری میکنم به هم نریزه