2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کیه دعوای من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 60 پست
بچها دو قطبی ها هیجانی ان  یا افسرده ان یا خیلی خوشن  یهو خوبن فرداش دوباره بی حال و حوص ...

وای اگ اینجوریه من خودمم دو قطبیم ک . 

چه دکتری باید رف واسش ؟ 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
فكر نكنم دو قطبي باشه دو قطبي يه لحظه ميبيني شاد شاد هست و خنده و قهقه  يه لحظه هم ميبيني غمگي ...

عزیزم من نمی‌دونم دقیق دو قطبی هست یا نه ولی به شدت رفتار متغیری داره یعنی منتظر یه بهانه هست 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داماد مام اينجوريه مث سگ با شوهر من لج ميكنه فقطم منتظره يه چيزي رو بهونه كنه واسه دعوا از اونجا كه ...

ب خدا همش میترسم تا میریم پیش خونوادم یه چیزی رو بهانه نکنه اعصاب خوردی درست کنه 

چه رویی داره این بشر چیزی نمومده مدرمادرتو از خونه بیرونشون کنه

خلیییی پروئه 

مامانم امروز میگفت فقط به خاطر خودت و بچه هات چیزی بهش نگفتم

نه عزیزم دوقطبی نیست همسرت

دو قطبی عصبانی نمیشه

تو حالت شیدایی و غمگینی هست

یه حالت سینوسی داره رفتارش من مدتها با یه دو قطبی زندگی کردم رفتارهای مانیایی اینجوری هست که اعتماد بنفس کاذب داره، تو حرف زدن مرتب از این شاخه به اون شاخه می پره، فکر میکنه علامه دهر هست، اختلالات جنسی شدیدی داره و کلی اخلاقهای دیگه...

اينا خودبين و حسود هستن دلشون ميخاد فقط خودشون ديده بشن

لعد می‌دونی جالبیش کجاست خودش از کوچکترین حرفی ناراحت میشه یا من باید نهایت احترام رو به خونوادش بذارم ولی خودش هرچی بخواد به من و خونوادم میگه بعدم که چیزی بگم میگه تو مریضی😔

ب خدا همش میترسم تا میریم پیش خونوادم یه چیزی رو بهانه نکنه اعصاب خوردی درست کنه 

اصلا نبايد زياد شوهرتو ببري اونجا

سعي كن خودت يه سر عصر بري و برگردي

اينجور ادما هرچي بيشتر بهشون محل ميدي و دعوتشون ميكني بيشتر بي محلي ميكنن ولي وقتي محل نميدي و رابطه رو قطع ميكني عزيز ميشي براشون 

البته داماد ما اينجوره

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم همسرمنم اینجوریه نمیدونم چرا بخدا دیگه دارم دیوونه میشم ولی بنظرم اصلا توبهش گیرنده یا به خانو ...

خلی سخته به خدا اینقدر داداشام و مامان بابام بهش احترام میذارن ولی باز اینجوری می‌کنه 

مامانش هرچی دلش میخواد به من میگه ولی من نباید هیچی بگم

خلیییی پروئه  مامانم امروز میگفت فقط به خاطر خودت و بچه هات چیزی بهش نگفتم

نبرشون خونه مامانتوتا بیشتر از این روتون بهم باز نشه یهو پدرمادرت جوابشو میدن ب دردسر میفتی یه عمر اون حسوده اگه جیزی ام بگن تورو محدود نیکنه نمیذاره بری 

اصلا نبايد زياد شوهرتو ببري اونجا سعي كن خودت يه سر عصر بري و برگردي اينجور ادما هرچي بيشتر بهشون ...

عزیرم منم ارتباط رو کم کردم ولی خودش هی میگه بریم یه سر اونجا یا هی جلو مامانم میگه من می‌خوام بیام اینجا مهتاب میگه نه😐😐😐