2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا عزیز ب دعاتون نیاز دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 23 پست

@نی_نی_یار_شب‍ 

سلام عزیزم نمیدونم چرا نمیتونم وارد اطلاعات کاربریم بشم و امضا بذارم واسه خودم....حتی قسمت دوستان من هم نمیتونم واردش بشم....

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مشکلی دارید عزیزم؟

سلام خسته نباشید دوست خوبم من تیتیسان هستم کاربری قبلیم ب این اسم بود الان با این کاربریم هرچی میرم تو قسمت اطلاعات کاربری تا بتونم قسمت امضا یه مطلبی بنویسم اصلا چیزی بالا نمیاد یع مشکلی هست و من نمیدونم چیه و چیکار کنم.

سلام خسته نباشید دوست خوبم من تیتیسان هستم کاربری قبلیم ب این اسم بود الان با این کاربریم هرچی میرم ...

مشکل فنیه و باید صبور باشید تا حل بشه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

سلام عزیز شما چرا مایع دور جنینتون زیاد بود ؟ خودتون دیابت یا مشکل خاصی نداشتین ؟ بچه انشالله سالمه ...

نمیدونم تو هفته ۳۷ آزمایش دادم تا برم جواب بگیرم کیسه آبم پاره شد....نه همه چیم اوکی بود ولی خیلی آب میخوردم....آره پسرم الان ۳سالشه....

سلام عزیزم ببخشید  سوال بی ربط میپرسم خدا مادرتون بیامرزه کنار اومدین با نبودش؟من مادرم ۱۵ ماهه ...

سلام اشکال نداره بپرس...نه کنار نیومدم با نبودنش...اصلا باورم نمیشه ک نیست....من تازه چندماهه مادرمو از دست دادم....مادرم ۴۹ سالشم نشده بود...جوون بود....مادرتو خدا بیامرزه چندسالش بود؟