2777
2789

دارچین چون طبعش گرمه فقط میتونه رحمتو یا بدنتو گرم کنه برای منظم شدن پریودت اول سونو بده ببین چیته ازمایشم بده شاید هورمونات بالاس دلیلشو پیدا کن بعد درمان کن 

بعدشم برای منظم شدن پریود فقططط پیاده روی همین

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارچین چون طبعش گرمه فقط میتونه رحمتو یا بدنتو گرم کنه برای منظم شدن پریودت اول سونو بده ببین چیته ا ...

فک کنم بخاطر اینه ک قهوه گلد میخورم؟ تاثیر داره قهوه ؟ روزی یه بار نسبتا غلیظ میخورم

دارچین چون طبعش گرمه فقط میتونه رحمتو یا بدنتو گرم کنه برای منظم شدن پریودت اول سونو بده ببین چیته ا ...

عزيزم ازمايش چي بايد داد وقتي پريوديم منظم نيس؟

اصلا دوستندارم برم پيش دكتر زنان برا معاينه 😐🤦🏼‍♀️

ميشه براي  باباي نازنينم ي حمد بخوني 🌹خيلي زود بود براي رفتنت پدرم😔😭
ممنون عزیزم ، میگم برای تقویت تخمک گذاری هم اطلاع داری

دمنوش زنجبیل با دارچین خیلی خوبه 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚