2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم ازمايش چي بايد داد وقتي پريوديم منظم نيس؟ اصلا دوستندارم برم پيش دكتر زنان برا معاينه 😐🤦🏼‍ ...

خب بگو معاینت نکنه البته بنظرم بزار کنه چون عفونتتو نشون میده

وزنتو کنترل کن چون هرچی وزنت بالا باشه دورتخم دان رخمتو چربی میگیره و باعثمیشه سلامت نمونه

ازمایش هرمونی مینویسن پروژسترون و تستسترون و. پرولاکتین و چندتا چیز دیگه 

سونوگرافی ام ک رحم تهمدانتو نشون میده کیست داشته باشی تنبلی داشته باشه میگه ولی عفونت بیشتر یا بامعاینه یا با ازمایش ادرار نشون داده میشه ازمایشو میتونی کش ادرار بدی برای عفونت سنگ کلیه همه چی هم میگه سنگ ریزه داشته بتشی چون من سنگ ریزه داشتم رفتم سونو نشون نداد ولی ازمایش دادم نشون داد

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
پس بعد پاکی روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم

وزنتم کنترل کن نزار چاق بشی ک دورتخمدان رحمت چربی بگیره

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
خب بگو معاینت نکنه البته بنظرم بزار کنه چون عفونتتو نشون میده وزنتو کنترل کن چون هرچی وزنت بالا باش ...

عفونت ندارم يني سوزشو خارش ندارم فقط پريوديم نامنظمه

ميشه براي  باباي نازنينم ي حمد بخوني 🌹خيلي زود بود براي رفتنت پدرم😔😭
برم دكتر زنان سونو بنويسه اره؟

ن لازم میست برو سونو گرافی بگو سونوعه تخمدان رحم میخام برات انجام میدن ولی یچای خوب برو

ن لازم میست برو سونو گرافی بگو سونوعه تخمدان رحم میخام برات انجام میدن ولی یچای خوب برو

باش مرررسي ممنونم از راهنماييت 

بعد اينكه جوابشو ببر كدوم دكتر؟

باش مرررسي ممنونم از راهنماييت  بعد اينكه جوابشو ببر كدوم دكتر؟

دکتر زنان

البته وقتی خودم بخونی یچیزایی متوجه میشی ولی ب دکتر زنلن نشون بده اگرم مشکلی نداشتی بگو ی ازمایش هرمونی بنویسه ولی ترکاری میکنی بکن علت این نامنظمی و بفهم تا دراینده مشکلی برات پیش نیاد

اگر پلیکیستیک بودی پیاده روی کن هرررروز رژیم غذاییتو نگه دار (غذای سالم بخور) قند و شکر و نمک و ب حدااقل برسون تو مصرف

ساعت خابتو میزان کن صبح برای ساعت 9 دیگه هم از خاب بلند شو هم صبحونه بخور 

نزار چاق شی ک دور تخمدانتو چربی بگیره

البته اولش دکتر بهت قرص میده اکثر دکترا برای منظمی پریود قرصای هرمونی میدن که ی دوره فقط منظم میشه ولی این قرصا مخصوصن قرصای شیمیایی همش تا یدوره اثر میکنن

من جوش زدم از سر هرمونم رفتم دکتر چقدر راکوتات خوردم قرصای قوی داد شیش ماه خوردم هرروز خوب شد بعد از چندماه دوبارع دارم میزنم 

سعی کن طبیعی درمان شی 

دکتر زنان البته وقتی خودم بخونی یچیزایی متوجه میشی ولی ب دکتر زنلن نشون بده اگرم مشکلی نداشتی بگو ی ...

واقعا ازت ممنونم عزيزم انشالله حالِ دلت عالي باشههه