2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق درست کردن غذا های فست فودی ام 

خیلی سالاد ماکارونی درست کردم تا شد سالاد ماکارونی که شبیه سالاد های بیرون 

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
مرغ کلم بروکلی ذرت قارچچچ خوشمزه میکنه

من یه بار کلم بروکلی خوردم جوری شدم که تا ۲ هقته از دستشویی نمیتونستم دربیام، انقدر بااااااااااد داشت😆

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من عاشق درست کردن غذا های فست فودی ام  خیلی سالاد ماکارونی درست کردم تا شد سالاد ماکارونی که ش ...

خب بگو راز موفقیتترو

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خب بگو راز موفقیتترو

سینه مرغ رو حسابی با ادویه و پیاز و فلفل دلمه آب پز کنید (بیشتر زرد چوبه بزنید تا مرغ سفید نباشه و کمی زر بشه) 

آب پز کردن مرغ رو تا جایی ادامه بدید ک اندازه ی کاسه ماست خوری آب مرغ بمونه و آب مرغ رو صاف کنید و کنار بذارید 

ماکارونی پخته شده 

کلم سفید رو نرم نرم خورد کنید 

خیار شور 

کمی هم ژامبون بریزید(من ژامبون قارچ و مرغ میریزم)

مهم ترین قسمت سالاد ماکارونی سس اش 

برای درست کردن سس سس مایونز+ماست سون(اگر نداشتی ماست پر چرب بزن) +سس فرانسه+ آب لیمو+آب مرغ +آویشن فراااون +نمک+فلفل+ کمی پودرسیر+کمی هویج  رو نرم رنده کنید و آبش جدا کنید و هویج رو ب سس اضافه کنید 

غلظت سس هر چ کمتر باشه و سس رقیق تر بهتر 

مواد با هم مخلوط کنید و حتما حتما بذارید تو یخچال تا استراحت کنه 

اینجوری دیگ سالاد اتون بعد ی مدت خشک نمیشه و سس رو کامل جذب نمیکنه

میران سس هم طوری باشه ک سالاد کامل کامل از سس خیس بشه و اصلا کم نریزید 

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
سینه مرغ رو حسابی با ادویه و پیاز و فلفل دلمه آب پز کنید (بیشتر زرد چوبه بزنید تا مرغ سفید نباشه و ک ...

مممنون عزیزم 

عالیه

من اینا رو میریزم عالی میشه

ماکارانی پیچ پیچی _نخود سبز_کنسرو ذرت_کالباس_سیب زمینی نگینی خورد شده و پخته شده «من با ماکارانی سیب‌زمینی رو میپزم» سس مایونز و نمک همین...... عالی میشه

چن دقیقه میپزیشون؟ماکارونی وسیب زمینیو

ماکارونی که میریزم داخل آب‌جوش همون دقیقه هم سیب‌زمینی خورد شده میریزم 15 دقیقه فک کنم کافی باشه بازم تست کن شاید چند دقیقه بیشتر لازم باشه