سینه مرغ رو حسابی با ادویه و پیاز و فلفل دلمه آب پز کنید (بیشتر زرد چوبه بزنید تا مرغ سفید نباشه و کمی زر بشه)
آب پز کردن مرغ رو تا جایی ادامه بدید ک اندازه ی کاسه ماست خوری آب مرغ بمونه و آب مرغ رو صاف کنید و کنار بذارید
ماکارونی پخته شده
کلم سفید رو نرم نرم خورد کنید
خیار شور
کمی هم ژامبون بریزید(من ژامبون قارچ و مرغ میریزم)
مهم ترین قسمت سالاد ماکارونی سس اش
برای درست کردن سس سس مایونز+ماست سون(اگر نداشتی ماست پر چرب بزن) +سس فرانسه+ آب لیمو+آب مرغ +آویشن فراااون +نمک+فلفل+ کمی پودرسیر+کمی هویج رو نرم رنده کنید و آبش جدا کنید و هویج رو ب سس اضافه کنید
غلظت سس هر چ کمتر باشه و سس رقیق تر بهتر
مواد با هم مخلوط کنید و حتما حتما بذارید تو یخچال تا استراحت کنه
اینجوری دیگ سالاد اتون بعد ی مدت خشک نمیشه و سس رو کامل جذب نمیکنه
میران سس هم طوری باشه ک سالاد کامل کامل از سس خیس بشه و اصلا کم نریزید