2777
2789
عنوان

توروخدا با خوندن زندگیم یکاری نکنید نی نی یار حذفم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2895 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده تو ول کن برو با دوس پسرت بنظرم

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

اون مرد به چه علت طلا و ماشین برات خرید 

دوس پسرت هم نمیدونم چی بگم 

مامانت مگه بخاطر پول نبود با بقیه پس چجور خودش خرج میکرد براشون

خدایی تخیل هست من باورش نمیکنم ولی اگه هست خدا کمکت کنه ما کاری از دستمون نمیاد

فقط با یه پسر نرو یه شهر دیگه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
مامانت چه پولدار آخه ۵۰۰میلی خرج دوس پسرش می‌کرد اخه ما چه راه خلی بدیم دیگ هر کاری نباید انجام می ...

😞 طی چندین سال اینقد خرجش کرده همه جوره پسره حتی کتونیای میلیونیشم از این بوده،واقعا راهی ندارم میدونم 

با همون مدرک آرایشگری برو آرایشگاه از طی زدن شروع کن

دوس پسرت هم اگ میشهدباهم عقد کنید

حدقل فوقش طلاق میگیری دیگ زندگی برات راحتر میشه

تا این مدلی خفقان زندگی کنی.

راهتو فقط با مستقل شدن از خانواده میتونی جدا کنی

جتما به فکر آینده باش جنما

عزیزم اینجا اصلا کمک نخواه ی عده واه واه نشستن تو سایت اینو اونو قضاوت کنن 

حتما مشاوره برو کمک بگیر ازش داستانت جوریه نمیشه آدم غیر متخصص کمکت کنه 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪
کدوم آدمی مجانی و بی دلیل پدرانه به آدم پول و ماشین میده؟؟ بگو منم برم بابا الکی پیدا کنم خرج دندون ...

منم یه خیر بیاد خرج لباس مجلسی و کفصم رو بده جای دخترش گوشیمم عوض کنه به آ ۵۲ راضی ام😂😂

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بهرحال ۶ساله با دوس پسرتی اگه قابل اعتماده یه بار دیگه با پدرت صحبت کن و بگو دوسش داری ومیخوای باهاش ازدواج کنی اگه قبول کرد چه بهتره وگرنه از افرادی که پدرت قبولشون داره کمک بخواه

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
بهرحال ۶ساله با دوس پسرتی اگه قابل اعتماده یه بار دیگه با پدرت صحبت کن و بگو دوسش داری ومیخوای باهاش ...

۴ بار اقدام کرد برای خواستگاری خودش با بابام حرف زد مامان و بابابزرگش، دایی هام و مادربزرگم‌و عموم زنعموم آدمای درستین اونا صحبت کردن،گفت چه این پسره چه هرکسی دیگه بیاد نه که نه