2777
2789
عنوان

شوخی همسرم با بقیه

750 بازدید | 20 پست

من خودم اههل شوخی با بقیه نیستم 

ولی بقیه گهگاهی شوخی میکنن در حد معمول .

منم یا لبخند میزنم یا جواب خشکی میدم . ب سادگی نمی گذرم 

رک هستم جواب میدم . شوهرم بدش میاد . میگ حتی نباید بخندی  ولی خب من عادتمه . خیلی حساسه متاسفانه .

منم حساسم .

ولی اون خودش شوخی میکنه  و تا من بش میگم عصبی میشه 

همیشه هم میگم حق نداری شوخی کنی با دخترا 

شوخی ها ی ماهم تیکه خنده داره  چیز بدی نیست

ولی ادمای دورمون بی جنبن و مدام دی گ شوخی میکنن

واقعا چندین بارم عصبی شدم 

اون بدش میاد 

نمیدونم چ کنم 

من شخصیت فوق العاده خشن و رک دارم 

ولی شوهرم شوخه.

جای این ک من محدودش کنم اون میکنه 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ خودش با زنا و دخترای مردم شوخی میکنه ولی بدش میاد کسی با تو شوخی بکنه بدون شیشه خورده داره

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
چه فرقی بین شماست  اون شوخی میکنه  ولی شمارو محدود میکنه

چجور قانعش کنم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
اگ خودش با زنا و دخترای مردم شوخی میکنه ولی بدش میاد کسی با تو شوخی بکنه بدون شیشه خورده داره

چجور قانعش کنم ک نباید غرور منو خرد کنه 

ولی خودش راحت باشه

نمیدونم  بگو توهم شوخی نکن منم شوخی نمیکنم

شاید داره مقابله ب مثل میکنه

نمیدونم من خودم ادم شوخی هستم و با آشناهامون خیلی شوخی میکنم همسرم خیلی ساکته وبیشتر شنونده اس اما دوس داره من شوخی کنم وبخندم و پرانرژی باشم وقتایی که ساکتم فکر میکنه ناراحتم وهی بهم گیر میده که چته ناراحتی چی شده 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
نه به نظرم رو شما حساسه وگرنه که میگی آدم شوخیه

خیلی عاشقه خیلی 

رو کوچیکترین چیزام گیر میده 

هم خودش خستس هم من 

نمیدونم من خودم ادم شوخی هستم و با آشناهامون خیلی شوخی میکنم همسرم خیلی ساکته وبیشتر شنونده اس اما د ...

شخصیتامون فرق داره

چجور قانعش کنم ک نباید غرور منو خرد کنه  ولی خودش راحت باشه

فک نکنم قانع بشه اصلا

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️