2777
2789
عنوان

یه سوالی ذهنمو‌ مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 51 پست

تو جمع اسمش رو با پسوند آقا یا جان صدا می کنم ولی وقتی خودمون دوتایی هستیم با نفسم عشقم زندگیم صداش می کنم اونم همین طور

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم رضا گاهی هم رض 😑اونم میگه فاط😂البته تو خلوت  جلو بقیه هم یک خانوم میچسبونه بهش

😂😂 حالا خوبه تو‌ جمع رعایت میکنه

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
من ندارم ولی خوشم‌ میاد بعضی مردا به زناشون میگن باوان باوان یعنی پدر و‌ جد طرف و یه لفظیه کوردا بر ...

اره منم خیلی دوست دارم توصیفات کورد ها رو 😅

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
زن پسرخاله ام کلا شوهرش ب فامیل صدا میزنه ترکی پور بیا کارت دارم ترکی پور قربونت برممم بعدد اون یکی ...

عالی بوود 😂😂

مامانم بابام رو منصور آقا صدا می‌کنه . ولی من بابام رو گلم صدا میکنم 😂😂😂

😅😂