2777
2789
عنوان

خطاب به اون تاپیکی که میگفت..

186 بازدید | 10 پست

میگفت نمیخوام بچم از خون خونواده شوهرم تو رگاش باشه

تاپیکت قفل بود نتونستم چیزی بگم

عزیزم دیدگاهتو عوض کن قرار نیس بچت حتما کپی پیست اونا بشه بعدشم به احتمال 70 درصد میکشه به شوهرت و خودت 

یبار مرلین مونرو به اینشتین نامه مینویسه میگه بیا ازدواج کنیم بچه هامون زیبایی من و هوش شما رو به ارث میبرن فک کنین چی بشن! 

اینشتین هم جواب میده این یه طرف سکه اس‌؛ ممکنه به زشتی من و به کودنی شما باشن.... 

حتما قرار نیس این ویژگی ها رو داشته باشن نگران نباش

سکوتی از جنس فریاد. 

منظورش فقط زیبایی نبود گفت بیماری های ژنتیکی و اخلاقی بد هم دارن با توجه به تاپیک های اولش که شوهرش کتکش میزد بهترین‌کار همینه که بچه دار نشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جواب کوبنده ای بهش داده یکم یاواش جناب انيشتين 

اینشتین همیشه صریح و رک بود

حتی با زنی که با تمام وجودش دوسش داشت

در کل حرف مونرو هم دو پهلو بود یعنی من زیبام تو هم که فقط هوش داری و زشتی 

جواب خوبی داده😂

ولی با توجه به سختی هایی که مونرو کشیده من بودم اصلا جوابشو نمی‌دادم 

سکوتی از جنس فریاد. 
اینشتین همیشه صریح و رک بود حتی با زنی که با تمام وجودش دوسش داشت در کل حرف مونرو هم دو پهلو بود ی ...

👍🏻

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
منظورش فقط زیبایی نبود گفت بیماری های ژنتیکی و اخلاقی بد هم دارن با توجه به تاپیک های اولش که شوهرش ...

میدونم. 

این مثال رو آوردم که بدونه همه چی ممکنه اتفاق بیوقته نه لزوما چیزای بد

خونواده بابام پاهای پرانتزی ارثی ان و فقط من از بین این همه نوه پاهام این شکلو دارن

خب نمیشه پیش بینی کرد😂

سکوتی از جنس فریاد. 

اخلاق به تربیت ربط داره ولی ژنیتیک در بسیاری از مسئال بی تاثیر نیست 

حالا جواب انیشتن را کی علنی کرد بنظرم این گفته ها زایده ذهن مردمه

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
اخلاق به تربیت ربط داره ولی ژنیتیک در بسیاری از مسئال بی تاثیر نیست  حالا جواب انیشتن را کی عل ...

این جزو مشهورترین جملات اینشتینه عزیزم

اگه یکم راجع به این مرد کنجکاو بوده باشی این جمله رو حداقل یه 30 باری دیدی.. 

زندگینامه مونرو هم این جمله هس و صحتش رو تایید میکنه

خیلیا میدونن

سکوتی از جنس فریاد. 
میدونم.  این مثال رو آوردم که بدونه همه چی ممکنه اتفاق بیوقته نه لزوما چیزای بد خونواده بابام ...

دختر من از الان که سه سالشه اخلاقای خاص خانواده شوهرمو داره بااینکه قطع رابطه هم هستیم و ندیده اونارو خیلی غد و یکدنده است و بی جهت نسبت به بعضی ادما گارد داره امیدوارم بتونم این رفتارشو اصلاح کنم از این‌طور شخصیتا اصلا خوشم نمیاد

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دختر من از الان که سه سالشه اخلاقای خاص خانواده شوهرمو داره بااینکه قطع رابطه هم هستیم و ندیده اونار ...

مامانم اینا رو به منم میگه😂😂

دست خودمون نیس باور کن 

تنها راه محبت بین خونواده اس دلم نمیاد خم به ابروشون بیوفته

سکوتی از جنس فریاد.