2777
2789

میخوام برم لبمو فیلر بزنم (البته خیلی طبیعی) (تهرانم) یه دکتری که خیلی تعریفشو میکنن  (یه ماه دیگه میخواد کلا بره کانادا) قیمت یه سی سی فیلر کره ای رو که خیلی تعریفشو میکنه و میگه یکسال ماندگاری داره، میگه 3 میلیون! به نظرتون زیاد نیست 🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوبه 

فیلر گرونه کلا

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
من تا ۲ و ۷۰۰ اینا قیمت دارم  خیلی تفاوت نداره  اگه کارش خوبه و امتحان پس داده ست  ...

آهان، پس خیلی هم بالا نگفته... شوهرم هم منو همش مردد میکنه.. میگه برو از چند جا قیمت بگیر.. بالا ازت نگیرن🤦‍♀️ آخه من قیمت هم بگیرم نمیدونم چه موادیه که... 

شما انجام دادی؟ یا از اطرافیانتون؟ این قیمت خوبه یعنی؟ جای دیگه هم همینه؟  چون من بار اولمه گ ...

من یک سال و نیم پیش زدم هر سی سی سه و نیم.سوئیسی بود البته.اما بزا یه پیشنهاد بدم دفعه اول قراره تقریبا همش جذب شه.زیاد ژل گرون نزن.

من یک سال و نیم پیش زدم هر سی سی سه و نیم.سوئیسی بود البته.اما بزا یه پیشنهاد بدم دفعه اول قراره تقر ...

عه!!! برای شما اون موقع سه و نیم شده! پس الان این قیمت بالا نیست... 

آخه میترسم خراب سه یا حساسیت نشون بده، انقد که از این چیزا آدم میشنوه 

آهان، پس خیلی هم بالا نگفته... شوهرم هم منو همش مردد میکنه.. میگه برو از چند جا قیمت بگیر.. بالا ازت ...

هرجا رفتی قیمت هم گرفتی 

موقع تزریق باید بسته رو جلوی خودت باز کنن و پوکه رو بهت نشون بدن 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
عه!!! برای شما اون موقع سه و نیم شده! پس الان این قیمت بالا نیست...  آخه میترسم خراب سه یا حسا ...

کلا ژل هایی که یک سی سی هستن و جلو خودت باز میکنن مشکلی ندارن.اون چینیا که ده سی سی هستن مشکل دارن