2777
2789
عنوان

بچه ها محیط روستایی بده؟؟

1802 بازدید | 92 پست

ما تو‌روستا زندگی میکنیم نمیدونم چرا این مسئله باعث خجالتم میش!!!!

روستای دور افتاده ایم نیس 

بین۲تا شهریم با فاصله ۱۰دیقه

انقد واژه دهاتی شنیدم از این مسافرایی ک میان شمال فک کنم اینطوری شدم

نظرشما چیه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محیط روستا برای اونایی که بچه محصل دارن اصلا خوب نیست واقعا

ولی دیگه وقتی بچه ها میرن دانشگاه و پدر و مادر میخوان به ارامش برسن خوبه

این حرف من نبود حرف مامانم بود خودش تا زمان دانشگاه روستا بود بعدش رفت برای دانشگاهش یه شهر دور بعدشم ازدواج کرد اومد شهر

میگه خیلی برای بچه ها محدودیت میاره

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

از لحاظ اروم بودن محیط و تمیزی هوا و ارامش خوبه از لحاظ فرهنگی یه کم ضعیفه خاله خان باجی هم زیاده چون اکثر همسایه ها قوم و خویشن و سرشون توی زندگی هم 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

این که مسافرا بیشعورن دلیل بر بد بودن روستا نمیشه. بعدشم همه یه روزی دهاتی بودیم. شهر ها از اول که نبودن . با افتخار منم مثل تو دهاتیم  

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

دهاتی اصلا کلمه ی بدی نیست.

ما ترکها به روستا میگیم دهات.

تازه شمال اتفاقا روستاهاش از شهرهاش با حالتر و از طرفی چون شهر ها و روستاهاش کلا متراکم و به هم چسبیده هستن، اصلا انگار یه پارچه هستن کنار هم