2777
2789
عنوان

کرونای جدید گرفتم

272 بازدید | 21 پست

سلام من و دختر از عصر حالت تهوع و استفراغ داشتیم‌.

به زور قرص دیمیترون الان من بهترم دختر الان رو تخت و رخت خواب بالا اورد عذا دارم با این حالم چجوری ملافحه عوض کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ فرقی داره با قبلیا؟

طناب‌داری که‌ دور گلوی من نبوده داره خفه‌م می‌کنه    ب مامان چیزی نگو...تورو یادم میاد پسر جان...وقتی پسرم همسنت باشه و بهش بگم همیشه همه‌چیز رو به مامان‌ بگو.
به این سرعت رسید یا خداا

اعلام کردن موج هشتم شرو شده

طناب‌داری که‌ دور گلوی من نبوده داره خفه‌م می‌کنه    ب مامان چیزی نگو...تورو یادم میاد پسر جان...وقتی پسرم همسنت باشه و بهش بگم همیشه همه‌چیز رو به مامان‌ بگو.
وای من یک هفتست که معدم بهم ریخته و همش غذا انگار توی حلقم میاد و تهوع دارم ... کروناست یعنی؟

نمیدونم کروناس یا نه دکتر که نرفتم اما برا من همراه طب بود مسمومیتکه تب نداره بدن دردم دارم

بهش شربت یا قرص اندانسترون بده و خودت هم ب۶ و دمیترون بخور . نخودچی بخورید . میوه نخورید . اگر میتونی روی اجاق گازت چندتا چنجه گوشت حسابی با بیفتک‌کوب یا پشت چاقو بکوب و به سیخ بزن و کباب کن آبلیمو و نمک بزن بخورید تا جون بگیرید