2777
2789
عنوان

جنسیت بچه جاریم مشخص شد...مادر شوهرم همچین خورد تو برجکش که نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 4674 بازدید | 44 پست

مادر شوهرم به من می‌گفت دختر بیار برامون سرتا پاتو طلا کنم و دختر دسته گلی که آوردم و هیچ غلطی نکردن برام  

چه وقتی حامله بودم سرش و نه ماه استراحت مططططلققققق چه وقتی دنیا اومد.

حرف خانواده شوهر و جدی نگیرین 

اللهم صل علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار به دنیا بیاد ببین براش میمیرن 

هه یکی از خواهر شوهرام دوتا دختر داره محل نمی‌دن‌ بهش درحالیکه اون یکی دوقلو پسر داره میمیرن براش به اولادشون رحم نمیکنن بمن می‌خوام رحم کنن

مادر شوهرم به من می‌گفت دختر بیار برامون سرتا پاتو طلا کنم و دختر دسته گلی که آوردم و هیچ غلطی نکردن ...

عین خواهر من

خانواده شوهرش گفته بودن دختر بیاری براش جشن میگیریم سرویس طلا میگیریم لباسای چین چین میگیریم

هیچ کاری ام نکردن😂😂

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
و منی که دختر باردارم و خانواده شوهرم بمن محل نمیدن

میدونی ب خاطر بچت نیست ک محلت نمیدن اینا همش بهونه است ک بزنن تو سرت ولی تو سرت بالا بکیر و بفهمون ک عاشق خودت و بجتی ک اگه بخای وا بدی کلرت تموم

عین خواهر من خانواده شوهرش گفته بودن دختر بیاری براش جشن میگیریم سرویس طلا میگیریم لباسای چین چین م ...

فقط دهنن

جلوی یکی قربون صدقه های الکی و نوم نوم میکنن اما دریغ از یه قدم برای بچه .

اللهم صل علی محمد وآل محمد
فقط دهنن جلوی یکی قربون صدقه های الکی و نوم نوم میکنن اما دریغ از یه قدم برای بچه .

حتی اون بخش لباس ک از همه آسونتر بود هم اجرا نکردن😄

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
و منی که دختر باردارم و خانواده شوهرم بمن محل نمیدن

وایی روزی هزار بار شکر کن اینقدر شیرین و دلبره که حد نداره آخرم داماد میاره برات حالشو ببر🥰

به قول پدربزرگم پسر تمام خانواده ش رو فدای یه بغل زنش میکنه و به همه پشت میکنه😄