2777
2789
عنوان

جنسیت بچه جاریم مشخص شد...مادر شوهرم همچین خورد تو برجکش که نگو

| مشاهده متن کامل بحث + 4672 بازدید | 44 پست
بله متاهلم  البته من مجرد بودم همسرم یکبار ازدواج کرده و یه دختر داره  دخترش هم با ما زندگ ...

پس گوش کن. من از اول عاشق پسر بودم شوهرمم‌ همینطور. هردو ماه ها رژیم سفت سخت پسر داشتیم. آنومالی که گفت دختره تا خونه گریه کردیم هنگ بودیم تا اینکه برادرام کربلا بود تو بین الحرمین خوابش می‌بره میبینه یکی بهش میگه ما رحمت دادیم بهش و.... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌من و‌ شوهرم لنگ پول بودیم همیشه اما حالا از درو دیوار پول واسمون میاد الان استغفار کردیم فهمیدیم خدا خیلی بهتر صلاح مارو‌ میدونست شکر خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس گوش کن. من از اول عاشق پسر بودم شوهرمم‌ همینطور. هردو ماه ها رژیم سفت سخت پسر داشتیم. آنومالی که ...

من که هنوز باردار نیستم اما میدونی من از دخترای لوس بدم میاد دسته خودم نیست الانم هرچی دختر میبینم لوسن 😖

مادر شوهرم به من می‌گفت دختر بیار برامون سرتا پاتو طلا کنم و دختر دسته گلی که آوردم و هیچ غلطی نکردن ...

وای🤣🤣🤣 دقیقا چه داستان آشنایی.  رو حزف هیشکی نباید حساب کرد، هییشششکی

حَسبی الله💫🍃

بنظرم شمام تاپیک نمیزدی راجع به جنسیت و افکار جاهلانه شون. بذارید ور بیفته این چیزا هی عنوان نشه

اخه مگه بچه نعمت نیس این کارا چیه بعضیا میکنن

به نقل از آیت الله العظمی اراکی: زمانی در ایران هر جا آتش روشن میکردند مردم برای بردن زغال گداخته و روشن کردن کرسی، تنور یا منقل به آنجا میرفتند در ماه خداییِ محرم، در نزدیکی خانه یک زن بدکاره، هیئتی به پا شده بود. زن هم برای بردن آتش به محل رفت و سوال کرد زیر دیگتان روشن است؟ آتش میخواهم.  گفتند بله برو بردار. زن سمت دیگ رفت، و دید آتش خاموش شده خم شد و به هیزمها فوت کرد. مقداری از خاکستر به چشمش پاشید اما ادامه داد تا جایی که هیزمها دوباره روشن شدند. همان اندازه که میخواست برداشت و رفت.اما...همان شب خوابی دید . او دید چند نفر به گردن،دستهاو پاهایش غل و زنجیر بسته و میبرند تا عذابش کنند و هرچه فریاد میزد شما را به خدا ولم کنید کسی گوش نمیداد . زن،بانویی دید که از دور به آنها نزدیک میشد. مأمورهای عذاب با دیدن بانو زنجیرها را رها کردند. بانوی بزرگوار ایستادند و فرمودند چرا میبردیش. گفتند چون بدکاره و فاسد است . بانو گفت نههه... او نگذاشت آش نذری مجلس حسینم خراب شود ... دیگ را روشن نگهداشت. او بخاطر حسینم چشمهایش اذیت شد بخاطر حسین من رهایش کنید ....زن با ترس بسیاری وحشت زده از خواب بیدار شد و مدام با گریه و زاری از حضرت مادر، زهرای اطهر علیهاالسلام، کمک میخواست تا یاریش کند برای پاکدامنی.او همان زن انگشت نمای شهر، توبه کرد و با یاری حضرت زنی مومنه شد تا جایی که هر زمان و هر کجا روضه ای برای حضرت ارباب به پا میشد دنبالش میرفتند و او را دعوت میکردند.  و با اولین جمله روضه خوان " السلام علیک یا ابا عبدالله" زن به شدت گریه میکرد و شیون جانسوزش بلند میشد  جون و زندگیم فدات یا حضرت حسین علیه السلام که در ❤ خدایی و رضای تو رضای پروردگارمه   تو بحث کردن دانش و ادب مهمه

از آدمای بی فرهنگ بدم میاد 

من خودم کلا پسر بیشتر دوس دارم ولی دخترم بشه بچم عاشقشم 

برعکس همه ک میگن آدم باید جنسش جور باشه هم دوس دارم یا دوتا پسر دانه باشم یا دوتا دختر ک رفیق هم باشن😇

هه یکی از خواهر شوهرام دوتا دختر داره محل نمی‌دن‌ بهش درحالیکه اون یکی دوقلو پسر داره میمیرن براش به ...

رحم اونا واسه چیته اخه 

ما باید خودمون با زندگیمون خوش باشیم 

و انقدرم با هر اتفاقی حرص نخوریم 

من مجردم ولی دختر دوست دارم 

خدا به من دختر بده یجوری دخترمو حلوا حلواش کنم که همه عالم قبطشو بخورن

همین الانش خواهرم برادرم پسر دارن

من هی راه میرم میگم قراره اولین نوه دختر بچه من باشه ها

هی میگم اگه دختری قرار باشه بیاد تو این خونه یا خودمم یا دخترم

اینا کجا سیر میکنن که هنوز فکر میکنن پسر بهتره؟😐 مگه پونصد سال پیشه؟ مگر اینکه از شهرای کوچیک باشن منظورم ایناییه که اهله طایفه و… اینجور داستانان اگه هنوز باشه

وگرنه تو دنیا که الان خانما درحال ترکوندنن

والله من یه دونه پسر داشتم سر بارداری دومم انقد نذر و نیاز کردم که دختر بشه..آن تی گفته بود پسر ..بعد از کلی نذر و نیاز تو آنومالی گفتن دختر ولی مامانم با اینکه نوه دختر نداره ..‌حس کردم که اصلا خوشحال نشد....من عاشق دخترم ...خیلی دوس دارم بدونم قدیمی ها چرا دختر دوس ندارن

پس دختر عاقل و باوقار ندیدی

چرا خواهر زاده ی خودم  اتفاقا نسبت به سنش انقدر فهمیده و با وقار و با شخصیته تازه ۴سالشه اما ادبش و شعورش خیلی بالاس اما خوب دسته خودم نیست خوشم نمیاد هرکسی یه نظری داره