2777
2789

من اظراف دارم استرس دارم همش فکر میکنم باهمه تو. فکرم حرف میزنم جنگ میکنم بچه هام کاری کنن دیونه میشم یعنی...همش دوس دارم عربده بکشم قبلا اینجوری نبودم دلمم نمیخاد برم دکتر دوس دارم قایمکی ی قرصی چیزی از داروخانه بگیرم مصرف کنم بهتر شم قبلا پرپرانول میخوردم ممکنه راهنمایی کنید

پروپرانول برا وقتی خوبه که تپش قلب و اضطراب داشته باشی

قرص اعصابم بدون تجویز نمیدن

دمنوش گل گاو زبون عالیه ها ، هم خوشمزس هم آرامش بخش

به نظرم قرص تقویتی هم بخور مخصوصا ویتامین ب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروپرانول برا وقتی خوبه که تپش قلب و اضطراب داشته باشی قرص اعصابم بدون تجویز نمیدن دمنوش گل گاو زب ...

تپش قلبم بالاس دگ عزیزم در حالت نرمان۱۲۰😑 الانم وحشتناک عصبیم همش میخام عربده بکشم بزنم داغون کنم اصن دیونه شدم انگار

تپش قلبم بالاس دگ عزیزم در حالت نرمان۱۲۰😑 الانم وحشتناک عصبیم همش میخام عربده بکشم بزنم داغون کنم ا ...

پس همون پروپرانول خیلی خوبه

هروقت این احساساتو داشتی نصف قرص بخور اگه خوب نشدی یک قرص

سعی کن مصرفتو زیاد نکنی، اروم ارومم کمش کن چون مصرف زیادش ضرر داره

منم اینجورم ویتامین ب میخوردم اکثرا بد نبود ولی از قرصای مادرم کش میرفتم قرص زده افسردگی البته خیل ...

عهههه؟؟؟ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌من دوتا پسر شیر ب شیر دارم اینا منو کشتن برم دکتر میدونم ک ی مشت قرص میده صبح تا شب بخابم همش کی اینارو نگه داره والا

عهههه؟؟؟ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌من دوتا پسر شیر ب شیر دارم اینا منو کشتن برم دکتر میدونم ک ی مشت قرص میده صب ...

بچه شیر خوار داری ک قرص افسردگی بهت نمیدن چون پره از عوارض واسه بچت

فعلا ب ۱۰۰ بخر روزی یه دونه بخور  

بچه شیر خوار داری ک قرص افسردگی بهت نمیدن چون پره از عوارض واسه بچت فعلا ب ۱۰۰ بخر روزی یه دونه بخو ...

اره وقتی بچم شیرخوار بود دکتر رفتم عمومی ها دید حالم خیلی بده گف اورژانسی باید بری اعصاب ولی بچه شیر میدی الان بچم دو سالشه بعدش شیرخشکی شد نمیدونم برم نرم ...احتمال زیاد میرم واقعا خسته شدم