2777
2789

سلام من خودم چند تا کار بلدم که دوست دارم باهاتون در میان بذارم 

مثلا مامانایی که نی نی کوچولو دارید همیشه از تو خونه براش خوراکی یا غذا تو ظرف غذاش بردارید همراه با یه زیر انداز و قاشق کوچیک چون امکان داره بعضی میزبانا زیر انداز یا قاشق کوچیک نداشته باشن و تا غذا اماده بشه بچه اذیت بشه

حتما چند تا اسباب بازی مورد علاقه بچتون که تو‌کیف جا میشه را بردارید تا وسایل های صاحب خونه را بهم نریزه

همیشه یه دست لباس اصافه که راحتی باشه و چند تا پوشک تو کیفیتون باشه

شماها ام بگید 

یه سوال دیگه ام اینکه از نظر شما یه خانم باکلاس چه ویژگی هایی داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم همه مامانا اینا همیشه همراهشونه😂

ممنون که باز یاداوری کردی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

من یه رختخواب جمع و جور دارم تو ساک زیپداردارم مهمونی میرم با خودم میمبرم بچه مو تو رختخواب هیچ کی نمیزارم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من تموم این کارارو میکنم ویه زیراندازم براموقعی که پوشک میخاستم عوض کنم برمیداشتم  که دوتازیرانداز یکی نباشه

توروخدا میرید مهمونی از راه میرسید نرید تو سینک دست بشورید برید دستشویی دیدم امدن خونم رفتن اشپزخونه دست شستن

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

برای پوشک بچه نایلون عطری مخصوص پوشک بردارید

جاریم یه بار اومد خونم وقتی رفتن دیدم پوشک بوگندو بچشو فقط بسته انداخته تو سطل

کاش لااقل به خودم میگف یه نایلون بهش میدادم😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

من خودم دوست دارم وقتی مهمون میاد خونمون راحت باشه 

هیچ وقت تا حالا اگه با همسرمم مشکل داشتم جلوی مهمونا بروز ندادم 

سعی کردم همیشه شاد باشم وقتی مهمون داریم تا بهشون خوش بگذره

البته الان این روزا مهمون خیلی کم میاد خونه ی اکثرمون ما چون با خانواده ی همسرم زندگی میکنیم سعی میکنم هر وقت میان خونمون اگه اختلافی بینمون باشه متوجه نشن 

مامانا یه لیوان همیشه همراه داشته باشید

دستمال مرطوب

زیراندازوپوشک ولباس

یه تشک مسافرتی برابچهاتون

دستمال

ایناهمیشه تویه ساک توماشین باشه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
میشه حالا که بچه ی پنج ساله دارید از تجربیاتتون بگید 

وقتی مهمون میاد اسباب بازیایی که ازش مخفی کردمو میدم بهش تو اتاقش سرگرم بشه..شکمشو سیر میکنم ..

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
من یه رختخواب جمع و جور دارم تو ساک زیپداردارم مهمونی میرم با خودم میمبرم بچه مو تو رختخواب هیچ کی ن ...

میشه عکسشو بذارید 

منم نوزاد دارم دوست دارم یه چیز جمع و جور داشته باشم تا خونه ی کسی به صاحب خونه زحمت ندم