2777
2789

اخه نونم کم بود ابم کم بود شوهرکردنم چی بود.یه ادم سرد بی روح بیکار علاف سیکاری قرصی وحشی چیبود گیرم من افتاد.هیج کاری برای من نکرد که نکرد ک حداقل دلمون خوش باشه.چسبیده عین کنه به خونه خودم.بابا گمشو برو دیکه دوستت ندارم خب زوریه مگه.نمیدونم چه کارکنم بره .بابا دعانویس خوبم پیدانمیشه یع دعای کنه کلا ناپدیدشه دیگه نبینمش.دریع ازیکلام حرف.حرف بزنی میزنه نزنی تاخودصبح صم بکم میشینه.ن جای نه خریدی هیچ.راه حل بدین تورخدا ثواب داره برای امواتتون صلوات میفرستم.خونه پدرم مفت مفت نشسته پول اب گاز نمیده.کارم نمیره.گشاددددشده.مردمم شوهرکردن خیرسرم منم شوهرکردم تک دخترم هستم توففففف به این زندگی.کمکم کنید تورخدا 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ازهمه ازخونه پدر برو که مجبور بشه پول پیش و کرایه و اب برق گاز بده  بعدا محبور میشه بره سر ...

پول جای دیگه رو نداریم.بخاطر مامان بابام نشستم تنها بودن سراین نخواستم تنها بمونن

مخالف ک بودن من لعنتی زیربار نرفتم گفتم میرم 

خب پس انتخاب خودته 

تا دير نشده محترمانه از منزل پدر بريد بيرون،اگه بعدش درست نشد بعد تصميم جدي بگير

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

انتخاب خودت بود ؟؟؟

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.