sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 عنوان شوهرم خیلی بیخیال مفت خوره سرد بی روحه...کمککککک 69 بازدید | 2 پست اخه نونم کم بود ابم کم بود شوهرکردنم چی بود.یه ادم سرد بی روح بیکار علاف سیکاری قرصی وحشی چیبود گیرم من افتاد.هیج کاری برای من نکرد که نکرد ک حداقل دلمون خوش باشه.چسبیده عین کنه به خونه خودم.بابا گمشو برو دیکه دوستت ندارم خب زوریه مگه.نمیدونم چه کارکنم بره .بابا دعانویس خوبم پیدانمیشه یع دعای کنه کلا ناپدیدشه دیگه نبینمش.دریع ازیکلام حرف.حرف بزنی میزنه نزنی تاخودصبح صم بکم میشینه.ن جای نه خریدی هیچ.راه حل بدین تورخدا ثواب داره برای امواتتون صلوات میفرستم.خونه پدرم مفت مفت نشسته پول اب گاز نمیده.کارم نمیره.گشاددددشده.مردمم شوهرکردن خیرسرم منم شوهرکردم تک دخترم هستم توففففف به این زندگی.کمکم کنید تورخدا 😭 1401/10/12 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26550 با مشاور خانواده حرف بزن عزیزممسئولیت پذیر نیستش،سخت به راه میاد ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
bedidanemanbiamahtab عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 30 با بقیه هماهنگ کن بگو خونه رو میخوان پس بگیرن خودتو جمع کن بذار خودش خونه اجاره کنه