2777
2789
عنوان

شما هم در ماشین ظرفشویی رو باز میکنید نم و رطوبت روی بدنه میبینید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یعنی چندوفت یکبار استفاده میکنید؟

راستش دو سه ماه یه بار...درواقع مهمون به مهمون 

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
موقع نصب گفتن وقتی خاموش شد درش رو باز بذارید عمرش طولاتی تر میشه، من در لباسشویی رو هم بعد از کار ک ...

راستش چون بوگیر داخلش گذاشتم فکر کردم باید درش بسته باشه🤭🤭

منم برای همین میخواستم بخرم همه پشیمونم میکنن میگن خراب میشه تو استفاده نداری

بله استفاده نکنید المنت هایی که دور ماشین هست خراب میشه ، اینو نصاب هفته پیش به ما گفت

منم 🤦😂 شما واسه لباسشویی اون دریچه پایینش رو چند وقت به بار باز میکنین؟؟ من ماهی به بار باز میکنم ...

نبابا من عید به عید باز میکنم😁چه حوصله ای داری بانو...

واسه من اصلا جای لباسشویی بدجاعه،عید به عید موقع خونه تکونی که میکشم جلو تا پشتش رو تمیز کنم،همون موقع فیلترش هم تمیز میکنم...شما لباسشوییت بو نمیده عزیزم،چاه بو میده بنظرم 

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
مارکش چیه...واسه من الجی،من رو حالت اکونونی میزارم،شاید زمانش زیاد باشه ولی هم تو مصرف آب صرفه جویی ...

من تاحالا استفاده نکردم این حالتو . بوش . پس امتحان کنم ببینم چجوریه. اخه بخاطر لکش استفاده نمیکنم زیاد حرصم میگیره اما واقعا تو اشپزخونه کمکه خسته شدمانقد ظرفشستم

بوش سری شش گرفتم

بزن تو نت...دفترچه فارسیش رو دانلود کن بشین حسابی مطالعش کن...گاهی سختی آب هم باعث لک میشه،بستگی به آب منطقه هم داره

نبابا من عید به عید باز میکنم😁چه حوصله ای داری بانو... واسه من اصلا جای لباسشویی بدجاعه،عید به عید ...

من هر دو سه ماه یکبار باز میکنم ، به نظرم سالی یکبار خیلی کمه ، حداقل شش ماه یکبار بخاطر لباسشویی این کار رو بکنید

بزن تو نت...دفترچه فارسیش رو دانلود کن بشین حسابی مطالعش کن...گاهی سختی آب هم باعث لک میشه،بستگی به ...

موضوع  من نم روی بدنه استیل بود ، لک رو منظورم نیست ، چه راهنماییخوبی کردید بابت دانلود دفترچه ، ممنونم🙏🙏🙏

منم برای همین میخواستم بخرم همه پشیمونم میکنن میگن خراب میشه تو استفاده نداری

نبابا واسه من که گوش شیطون کر خراب نشده...سه ساله دارم

بعدم این همه لوازم آشپزخونه و برقی که آدم دیر به دیر استفاده میکنه،مگه خراب شدن!؟