2777
2789
عنوان

شما هم در ماشین ظرفشویی رو باز میکنید نم و رطوبت روی بدنه میبینید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 113 پست

برای من پیش نیومده ...چون من مهمون به مهمون میزنم واسه همین تا یکی دو روز بعد از استفاده درش رو یه ذره باز میزارم تا کاملا خشک بشه

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین ظرفشوییم وقتی درشو باز میکنم لک شوینده روشه و همینطور روی لبه بعضی ظرفا قرصمم فیری. ماشینو میزارم رو حالت سوپر ۶۰ درجه فقط یکدور ابکشی میکنه. واسه شماهم یکدورابکشی میکنه؟

موقع نصب گفتن وقتی خاموش شد درش رو باز بذارید عمرش طولاتی تر میشه، من در لباسشویی رو هم بعد از کار کردن گوشه اش رو باز میذارم کلا همیشه گوشه ی وسایلی که با آب سر وکار داره باز میذارم 

من هیچ وقت نمیبندم درشو همیشه نیمه بازه.حتی ماشین لباسشوییمم نمیبندم.

منم لباسشویی رو تا سه چهار روز بعد از کار کردن هم باز میزارم،جا پودری رو هم...

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
نه خشك بايد باشه  شهرتون مرطوب نيست ؟  شايد از شيرش آب چكه ميكنه

جدی👍👍👍👍 ممنونم پسبا نمایندگی باید تماس بگیرم ، البته وقتی درش بازه این مشکل رو ندیدم

شاید به خاطر سرما شبنم روش نشسته....روی کاشی آشپزخونه و پنجره ی ما هم گاهی اوقات رطوبت داره

همسرم هم همینو گفت ،چون پشت ماشینمون میخوره به حیاط ، و دیواری که پشت ماشین هست سرده سرده

منم لباسشویی رو تا سه چهار روز بعد از کار کردن هم باز میزارم،جا پودری رو هم...

منم 🤦😂

شما واسه لباسشویی اون دریچه پایینش رو چند وقت به بار باز میکنین؟؟ من ماهی به بار باز میکنمو تمیز میکنم چون لباسشوییم بوی بد میده اگه نکنم.مال شما هم همینه؟

ماشین ظرفشوییم وقتی درشو باز میکنم لک شوینده روشه و همینطور روی لبه بعضی ظرفا قرصمم فیری. ماشینو میز ...

مارکش چیه...واسه من الجی،من رو حالت اکونونی میزارم،شاید زمانش زیاد باشه ولی هم تو مصرف آب صرفه جویی میکنه هم دیگه لک روی ظرفا و ظرفشویی نمیمونه