2777
2789
عنوان

اونایی ک آزمایش هورمونی دادن ی لحظه میان

| مشاهده متن کامل بحث + 7185 بازدید | 34 پست
من برا جوشام رفتم. اصلا نگفتن تو پری بیا فقط گفتن شب قبلش سو ت ی ن استفاده نشه 

مرسی گلم❤

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام فردا برم واسه جوشام ولی پریود نیستم 

دکتر من ک بلانسبت شما خر بود. ولی ازمایشگاه ی بروشور داده بود بهم. ب شما ندادن؟ 

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔
شما ازمایش دادی؟چی گفتن؟خوب شدنیه یا ن؟ ربطی ب بارداری داره؟

اره بابا تا دلت بخواد آزمایش دادم .

ببین عزیزم چیز نگران کننده ای نیس ولی درمان نداره فقط قابل کنترله

به بارداری ربط داره ولی بستگی به شدت پلی کیستیک بودنت داره مثلا برا من خیلی شدیده دو ساله اقدامم ده سال هم هست که درگیر پلی کیستیکم از ۱۵ سالگی ودارو میخورم .ولی سه ماهه دکترمو عوض کردم با سه دوره مصرف قرصاش برای اولین بار فولیکول غالب داشتم .دکتر گفت الان کنترل میکنیم ولی بعد زایمان برمیگرده تا یائسگی هم باید دارو بخوری .در کل چیزیه که باید باهاش دوستانه برخورد کنی .خواستی باردار شی هم یه دکتر خوبه نازایی پیدا کن مثل من خودتو اسیر دست دکترای زنان زایمان نکن

چیز خاصی نیس مقدار fsh وLHو انتی مولرین(ذخیره تخمدان) و پرولاکتین و تیروئیده .من صد بار دادم🤣 تنبلی ...

مثلا چ دارویی.؟؟فوقش دوسه تا الدی ولتروزولو اینام بدن ک اونام میزنن ی جای دیگرو ازکارمیندازن

..