2777
2789
عنوان

از مزایای قد کوتاه بودن ❤️🥰

818 بازدید | 28 پست

از حرف هایی مثل قد بلندا عقلشون پاشنه پاشونه در امانن و بهشون میگن شیرینن و زرنگ و از این جور حرفا ❤️

قد کوتاه ها هیچ وقت پاشون از پتو نمیزنه بیرون و این مشکلو ندارن ❤️

قد کوتاه ها وقتی زمین میخورن احتمال اینکه کلشون بترکه یا ضربه مغزی بشن خیلی پاینه چرا چون مسافت کم تره 😊

و وقتی ی چیزی زمین میوفته بدون صرف انرژی زیادی خم میشن وورش میدارن چون دوباره مسافت کمه 🥰

همیشه سنشون کم تر دیده میشه میتونن خودشونو هر جایی بچپونن چون کوچولو موچولن همه جا میشن 💋

و بزرگ ترین مزیت قد کوتاه ها اینه تو همه عکسا خوب میوفتن چرا چون کسی بهشون نمیده سلفی بندازن میدن به اون قد بلنده اونم نصف صورت معلومه اگرم بیوفته چاله چوله هاش معلومه ولی اون کوچولو اون پشتا میوفته قشنگ کامل میوفته تر تمیز 

وقتی ی دختر قد کوتاه پسره قد بلندو بغل میکنه خیلی راحت میتونه صدای تپش قلبشو بشنوه💋

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون گزینه‌ی اول و دو سه تا دیگه که چرت بود

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

😁منو میگه😂😂ولی همیشه کوچولوعن

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

همه با هر قدی زیبان اگه استایل خودشون رو داشته باشن

همه رو خدا آفریده، تهشم همه سهم خاکیم

اخلاق و وجنات و کار خیر و شره که می‌مونه

تو این سایت بحث بین قدبلند و کوتاه زیاد شده، خودتون رو همونجور که هستید دوست داشته باشید

برای هر فیزیکی طالبی هست و هر چیزی که خدا آفریده زیباست

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

ستاد روحیه دهی به قدکوتاه ها در آستانه ی سال نو

😍

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

نمی دونم اینکه می گم چقدر درسته

اما می گن قد کوتاه ها چون فاصله قلب و مغزشون کمتره و خون بهتر به مغزشون می رسه در نتیجه باهوش تر هستن

مثل انیشتن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.