2777
2789
عنوان

درمانده ايم بياييد توروخدا

149 بازدید | 8 پست

از اول بگم ما ي ماشين داريم پدرشوهرم هم ماشين داش قبلا بعد ماشين رو فروخت پولشو گذاشت رو ي سايت ك پولش زياد شه ماشين بگيره زد سايت بستع شد همه پولاش رفت الان هميشه سوار ماشين ماست در حاليكه پسر بزرگش علاوه بر اينكه ماشينش ٢ميليارد بيشتر ميارزه راحت دو سع تا ماشين ايرانيم داره

ما هميش سر ماشين ما بحث داريم با شوهرم امشب ديگ بريدم ب شوهرم گفتم سويچ بده گف دس بابامه ميدوني گير دادي فلان منم گفتم كم اوردم از دست پدر گدات چون واقعا خيلي اذيتمون ميكنن تو اين مورد از ي طرفيم اين ماشينو من النگوهامو دادم خريت كردم با ي مقدار پول شوهرم گرفتيم حالا اكثر مواقع ماشين دست پدرشوهرمه و شوهر من خيلي ساده هس امشب ك گفتم گدا گرفت منو كتك زد چاقو اورد بترسونه منو قيامتو ب چشم ديدم از طرفي نميتونم برگردم خونه بابام چون دو تا خاهر دارم ك مجردن و سنشون بالاي ٣٠ديگ برا من واقعا جايي نيست از ي طرفيم تنها پس اندازم ي گوشي ايفون١٢و ي حلقه ازدواجه چيكار كنم؟نميتونم شكايت كنم از شوهرم چون فاميليم و خيلي چيزا ك خارج از حوصلس توضيحش توروخدا كمكم كنيد دارم ب خودكشي فك ميكنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر اینکه پدرشوهرت ماشین رو گرفته می خواهی خودکشی کنی ...راهی که من رفتم رو می خواهی بری...البته نمی دونم بچه داری یا نه ...با توجه به شرایطی که گفتی سرت رو بنداز پایین و زندگیت رو بکن ...اگر نه باید طلاق بگیری خانه پدر هم که نمی تونی بری پس باید آوارگی بکشی اعصاب خوردی ...سر مادیات زندگیت رو بهم نزن ...الان همه گرفتارند اما به روی خودشون نمی آوردند بجز بعضی ها که پول دارند...اونها هم هزارتا مشکل دارند که ما نمی دونیم ...

خب حرف خوبی نزدی  ولی شوهرتم کار بدی کرده

چون دو سع روز پيش رفيق شوهرم اومد دستگاه بازيمونو گرف وختي گفتم نده دعوا كردم شوهرم منو كتك زد هنوز جاش نرفته ادمي ك انقد كتك ميخوره ميتونه منطقي باش؟