الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کمترین واحدی که میتونم بردارم چقدره؟ مثلا سه تا کتاب میتونم بردارم ترم اول؟
دقیق یادم نیست ولی تا جایی که یادمه کمترین ۸ واحد بود و بیشترین واحد ۲۰ تا بود
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
میدونی کمترین واحدی که میتونم بردارم چقدره؟ من نمتونم این ترم حضوری برم میخوام غیر حضوری بخونم ...
این که چقدرمیشه واحد برداری دقیق نمیدونم بستگی به معدل داره اگه ترم اول باشی تا 17 میتونی معدلت کمتر12باشه کم میتونی برداری میتونی بپرسی شهریه متغیر یکسان نیست که بستگی به رشته و انتخاب واحدت داره من این ترم 500دادم پارسال حدود 600وخورده شد ممکنه برای تو کمتر بشه یا بیشتر حتی شهریه ثابت هم تو استانها متفاوته من شهرستانم اینقدره کتابام نو بود
هفته ای چند روز کلاس میری؟ بنظرت غیر حضوری سخته یا میتونم؟
بستگی به تشکیل کلاس داره من تو این مدت فقط یه کلاس حضوری داشتم اونم عمومی بود بقیش مجازی رشتمم چون کامپیوتره متقاضی کم هست رشته های دیگه مرتب میومدن مثل روانشناسی علوم تربیتی
هر ترم باید هزینه ثبت نام بدیم؟ 😂😑 راستی رشته ات چیه؟
راستی سعی کن کتاب میخونی نمونه سوال سال های قبلم بخونی چون سوالات سراسریه از تهران میاد من یه امتحان داشتم نشستم سوال خوندم قشنگ همون سوالا اومد امتحان همشم بلد بودم البته اینم بگم همیشه اینجوری نیست ممکنه عددشو عوض کنن یا جوابو اما نمونه سوال خیلی مؤثره مثل حالت اینه که داری کنکور میدی🤦🏼♀️😐😢پدرم در اومد تایعنی این ترم امتحان دادم