الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب برای ما اینجوریه باید شهریه ثابت بدیم تابتونیم انتخاب واحد کنیم و متغیرم تا قبل امتحانای میان ترم میدیم تا بتونیم تو امتحان میان ترم و پایان ترم شرکت کنیم
شهریه ثابت یعنی تا وقتی داری درس میخونی باید به دانشگاه پرداخت کنی و شهریه متغیر با توجه به انتخاب واحد تغییر میکنه یعنی واحد عملی یا تئوری. که همیشه واحدهای عملی شهریه ش خیلییی بیشتره
یا رب یا رب یا رب خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
نگاه خب مثلا یه چیزی الان اینه هرسال افزایش داره بعد خیلی هزینه ها که دولتی خودش میده این نمیده مثلا وسایلای مورد نیاز که تهیه میکنن من در این حد میدونم دیگه خوابگاه نداری اگه هم جا داشته باشه و بهت بدن باید شهریه بدی غذا هم همین طور
یه مقدار ثابته یعنی کار ندارن یه واحد برداری یا ۲۰ واحد اون ثابت رو میگیرن
متغیر هم یعنی به تعداد واحدهایی که برداشتی شهریه جدا میزارن رو اون ثابته ازت میگیرن
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه