2777
2789
عنوان

درد سینه بارداری چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 50 پست
موعدتو رد کردی؟

نهم بعدازظهر بوده موعدم الا 5 روز گذشته. ولی دیدم کسایی رو که 16 روز بعد موعد مثبت شدن و قبلش منفی می‌شده. فعلا که امیدوارم😍😄

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من تیر میکشه فقط  میگن سینه درد بارداری بیشتر نوکش هست و حساس میشه ولی مال من اینطوری نیست ...

مال من بغل سینه و زیر شه حالت سوزش هم داره درد شما کجاست و چجوریه

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
خب پس خیلی گذشته احتمال بارداری زیاده. دردت چطوریه؟

مثل درد پریود. بعضی شبا سردرد. معدم حساس شده

منم دقیقا بغلش و زیرش بیشتر سمت چپی ولی تیر میکشه خیلی عمیق ولی دست میزنم درد نمیکنه اصلا

منم دست میزنم فقط بغلش درد میکنه. ان شاءالله بارداری عزیزم. خبرای خوش ازت بشنوم😍

من دوساله اقدامم اردیبهشتم خارج رحمی باردار شدم😢

ان شاءالله این دفعه همه چیزت نرمال باشه نینی داشته باشی

مطمینم بارداری😍😍😍😍

دو ماه پیشم این علائم و داشتم ولی تو اقدام نبودم. فقط سردرد نداشتم