2777
2789
عنوان

درد سینه بارداری چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 50 پست
منم مثه تو سردرگمم بیست روز از موعدم گذشته روز هشت تاخیر از دادم منفی بود بیبی چکامم یکیش بعد چن روز ...

وای چقدر بد ان شاءالله زودتر مشکلت حل شه عزیزم

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درد سینه هام طوری بود که انگار بدنم کوفته بود 

چون باشگاهم میرفتم فکر میکردم بخاطر تمرینات سنگینه که انجام میدم

ولی دردش زیر بغلمم زده بود و نوک سینه هامم درد میکرد و حساس شده بود 

منم درد سینه هام طوری بود که انگار بدنم کوفته بود  چون باشگاهم میرفتم فکر میکردم بخاطر تمرینات ...

من نوکش حساس نیس بیشتر زیرشو بغلش درد میکنه ولی این درد سابقه نداشته برام

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
ان شالله به امید خدا . من که یک درصدم احتمال نمیدادم

ای جان. عزیزم😍 تا خدا چی بخواد مرسی مهربون

شما باردار بودی عزیزم؟

فعلا معلوم نیست عزیزم پریود نشدم شنبه باز بیبی چک میزنم

فعلا معلوم نیست عزیزم پریود نشدم شنبه باز بیبی چک میزنم

منم ۲۳ ام موعد پریودمه

دو روزه اینقدر سینه ها م تیر میشه نفسم بند میره

البته من همیشه قبل پری سینه درد دارم ولی خیلی زیاده الان

ایشالله که مثبته

خدا از دهنت بشنوه عزیزم. ان شاءالله زودتر معلوم شه این یه هفته یه سال گذشت انقد بلاتکلیف و منتظر بودم

منم ۲۳ ام موعد پریودمه دو روزه اینقدر سینه ها م تیر میشه نفسم بند میره البته من همیشه قبل پری سینه ...

من دردای الانم رو اصلا تجربه نکردم. نمیدونم شایدم تلقینه. بازم امید به خدا