2777
2789
عنوان

انسانیت داشته باشیم

90 بازدید | 4 پست

وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید.تورو خدا این روزای هوای اون مغازه دار کوچیکی که تنها منبع درامدش مغازشه،اون راننده ای که تنها منبع درآمدش ماشینشه رو داشته باشید و براساس جو سازی یه عده زندگی رو به کام زن و بچهاشون تلخ تر نکنید🙏. 

به امید رضای خدا و شادی دل همه🌱

موافقم منم همیشه به جای خرید از کوروش و رفاه و اینا از سوپری محل خرید میکنم

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

به شرطی که بافرهنگ و خوش برخورد باشند چشم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قشنگ بود👍

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

وقتی سوپری محل مراعات مردمو نمیکنه چطوری میشه ازش خرید کرد

من کنارخونم ده قدمم نمیشه یه مغازه هست خداشاهده خیار کیلو بیست میداد اما من همون روز از مرکزشهر خریدم کیلو 6تومن

همین مغازه با الکل تاریخ انقضا و یا قیمتا رو پاک میکنه نرخی ک باب میلشه میزنه 

کلا به ضرره از نظراقتصادی خرید از مغازه

مردمم گناه دارن چرا وقتی یه قوطی رب گوجه تو فروشگاهامیدن30چرابیان از مغازه 40بخرن 

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن