اول این و از داخل کیبوردت میزنی @ بعد کاربر یا نی نی یاری که میخای تگ کنی بعد از @ مینویسی اگه_داره وسط اسماشون میزنی ط لیست میاد میزنی روش تگ میشه
گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه درست بزنی میاد بعضی ها هم تعلیق بشن مثل بعضی هاشون نمیاد
گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
[QUOTE=266930127]عزیزم همین قسمت ارسال نظر زیر پاپیک بنویسم هر چی میزنم لیستی نمیاد [/QUOTE
@ بزن بعد حروف اول بزن اون کاربر رو بزن حالا اگه خط تیره داشت بزن لیست میاد