2777
2789

کوتاه کن جوون میگیره درست میشه من موهام خیلی ریخته بود کوتاه کردم جون گرفت بلند شد دوباره ام کوتاه کردم ک برا عروسیم پر باشه چون زنتیکش پره

پس از ملال،محال است خرمی نرسدهمیشه از عقب ابر،آفتاب میرسد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه کن، چون وقتی بلنده سنگینیش باعث میشه بیشتر به سرت بچسبه و کم‌پشت‌تر دیده بشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اره همینطوری هم هست بالاش چسبیده به سرم پایینش باد داره

من چون مادرشوهرمو از نزدیک با این مشکل می‌بینم متوجه شدم که وقتی کوتاه می‌کنه موهاش پف می‌کنه و خیلی بهتر میشه. ولی وقتی یه کم بلند میشه، خدا نکنه با یه کلیپسی گل‌سری جمعش کنه، بدتر سنگین میشه و موهاش می‌چسبن به سرش

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...