2777
2789

سلام بچه ها

چند وقته یه چشمم بالای پلکم باد کرده خوب نمیشه خودم زیاد باد نکرده ها خیلی تابلو باشه پلکم انگار باد داره یه ذره تو ایینه که نگاه میکنم یا عکس میگرم مشخصه دو تا چشمام فرق دارن با هم پلکم یه ذره افتاده . چیکار کنم تورو خدا راه حلی میدونین بگین . یه چند وقتیه اینطوری شده. 

سلام گل مژس برو دکتر دارو میده خوب میشی 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل مژه چجوریه از کجا بفهمم ؟ شبیه چیه میشه بگی  چون زیر پلکم یه چیزی شبیه جوش بود زیر پلکما او ...

گل مژه شبیه جوشه دقیقا همینجایی ک میگی

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
گل مژه چجوریه از کجا بفهمم ؟ شبیه چیه میشه بگی  چون زیر پلکم یه چیزی شبیه جوش بود زیر پلکما او ...

گل مژه عکسشو بزن نت میاره ی چیز زیر پوستی باعث ورم پلک میشه

خواهرام داشتن

دکتر پماد میده

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
درمان خونگی نداره؟

خیر