2777
2789
عنوان

برای اولین بار😍😍😍😍😍😍😍😍😍

296 بازدید | 14 پست

برای اولین باره دارم مربای به درست میکنم 

البته هنوز خیلی مونده تا آماده بشه 

شما بجز شکر چی میریزین توش که خوشمزه بشه؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هل و زعفرون

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

درشو بزار زیاد همش نزن بزار رنگش قرمز شه

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

من هیچی نمیزنم طعم طبیعی به رو دوست دارم فقط آخرش نوک قاشق چایخوری جوهرلیمو رو تو آب جوش حل میکنم میریزم توش که شکرت نزنه. 

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
من هیچی نزدم چون به خیلی خوش عطره خودش 

مامانمم هیچی نمیزنه بجز شکر 

خیلی خوشمزه میشه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون