2777
2789
عنوان

شروع از ۳۲ سالگی

528 بازدید | 29 پست

سلام خانما لطفا صادقانه جواب بدید. من تا الان مشغول درس و بچه داری بودم و هیچ سابقه کاری ندارم. اگر بخوام از صفر شروع کنم به نظرتون امکانش هست؟ کسی سراغ دارید که از بالای ۳۰ سال شروع کرده باشه و موفق شده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صادقانه بگم نه انشالله شما موفق بشید من هم ۳۲ سالمه ارزو داشتم شاغل بودم ولی میدونم که دیگه از من گ ...

چرا انقد دوسداشتی بری سرکار؟

خدانکنه عزیزم اگ تحصیلاتت کامله میتونی بری دنبالش

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜
صادقانه بگم نه انشالله شما موفق بشید من هم ۳۲ سالمه ارزو داشتم شاغل بودم ولی میدونم که دیگه از من گ ...

نگووووو اینجوری عزیزم برو ی حرفه یادبگیر یکسال دیگه ببین چه توانایی هایی داری 

لایک نکن مرسی💚
 چرا انقد دوسداشتی بری سرکار؟ خدانکنه عزیزم اگ تحصیلاتت کامله میتونی بری دنبالش

هم تو خونه موندن دوست ندارم 

هم به پولش شدید نیاز دارم 

خیلی خوب بود که مستقل بودم 

نخ تحصیلات هم ندارم دیپلم گرفتم بعدش شوهر کردم دیگه کلا درس و بوسیدم گذاشتم کنار 

یکی از نقاشای معروف از 80سالگی شروع به نقاشی کرد30سالگی که چیزی نیست

بعضیااا خیلی بی خبرن از دنیااا و منفی هستن 

اینجا میبینم به خودم امیدوار میشم واقعاااا

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜
درس خوندن منظورته یا کسب وکار راه بندازی؟ هردوش میشه...ازتو حرکت از خدا برکت

کسب و کار به امید خدا خیلی دلم میخواد کاری شروع کنم ولی همش میترسم دیر شده باشه و نتونم از عهدش بربیام