2777
2789
عنوان

سرفه های خشک در بارداری

1969 بازدید | 10 پست
سلام ظهربخیر
دوروز سرفه های تک و توک داشتم ولی ازدیروز خیلی زیادترشده جوری ک نخوابیدم دیشب اصلا وهمش اب گرم جوشیده میخوردم و اب نمک هر دوساعت قرقره میکردم
درد شدید نداره گلوم فک میکنم ازداخل ورم کرده گلوم وسرفه میکنم خیلی اذیتم
حامله هم هسم
شربت دیفن هیدرامین میخوام قرقره کنم میگن خیلی خوبه
دمنوش اینا هم ک دکترمیگ خوب نیس چون بسته ب بدن هرفرد نشون میده خودشو
بنظرتون چیکارکنم
بخوور اکالیپتوس و یه ظرف اب هم رو بخاری گذاشتم واس رطوبت رسانی
اینقد سرفه کردم کمر و پهلو هام درد گرفته دیگ
گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

منم باردارم و این مشکل رو دارم

من بِ سینم روغن زیتون میمیالم

تقریبا تاثیر گذاش

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دونه بریز تو آبجوش بذار لعاب بندازه،بعد دونه هاشو رو دربیار لعابش رو بخور ،من اوایل بارداری کرونا گرفتم فقط این سرفه ام رو خوب کرد چون به تو بارداری منعی نداره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
منم سه روزه سرفه دارم 😑 بهش اهمیت نمیدم 😂

من شکم و کمرم درد گرفته دیگ اینقد سرفه کردم

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
 من شکم و کمرم درد گرفته دیگ اینقد سرفه کردم

میدونم خیلی وقته میگذره از تاپیک شما بهتر شدین علتش چی بود؟؟منم دوماهه درگیرم یه روز کمه یه روز زیاد ک خفه میشم نمیفهمم از چیه

میدونم خیلی وقته میگذره از تاپیک شما بهتر شدین علتش چی بود؟؟منم دوماهه درگیرم یه روز کمه یه روز زیاد ...

سلام ، خوبین؟

منم باردارم ،اوایل بارداریم هم هس..۴هفتم تموم شده. سه روزه سرفه ی خشک دارم ، به حدی که دیگه کمردرد گرفتم از بس سرفه کردم،صدام هم درنمیاد دیگه. چه جوری درمان کردین شما سرفه هاتونو..لطفا کمکم کنین..دعاتون میکنم

عزیزم شما سرفه هاتون بهتر شد ؟ چیکار کردید دلیلش چی بود؟ 

سلام عزیزم..بله بهتر شدم..من تنگی نفس خیلی شدید به همراه خفگی داشتم با سرفه ی خشک‌..جوری که سرمو نمیتونستم بذارم رو بالش یا زمین..سه شبانه روز نخوابیدم کلا.. رفتم دکتر بهم گف به خاطر هورمونای بارداریه.. آمپول هپارین داد روزی یکی تزریق کنم به اضافه ی قرص آسپرین و شیاف پروژسترون.

چیزای زیادی هم خوردم تو اون چن روز که نمیدونم ‌کدومش باعث شد حالم بهتر شه.. عسل رو توی شیر یا آب گرم حل میکردم میخوردم ، شلغم میخوردم، بِه و سیب رو آبپز کردم خوردم..از دستگاه بخور هم استفاده کردم که فک کنم بی تاثیر بود