2777
2789

لوازمتو سفید نگیر استیل باکلاسهههههههه

۱۱۲۲۸…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم�

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچیکای برقی و چه مارکی گرفی و کدوما بیشتر لازمه؟

من مارک ساپر گرفتم خالم داره خیلی خیلی راضیه منم گرفتم تستر مشکی گرفتم.. ابمیوه گیری تک کاره.. مخلوط کن.. ی پلوپز 4نفره پارس خزر... ساندویچ ساز مشکی ساپر. قراره ی چایساز بخرم با ی زودپزبرقی و یک سرخ کن بی روغن عالیه.. برقی اینارو فعلا خریدم 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

بزا خیالت راحت کنم اصلا برند سامسونگ و الجی و کلا برندای خارجی دیگه تو ایران وجود نداره هرجا دیدی هرکی گفت قطعا داره سرت کلاه میزاره و یه جنس دیگه رو با برچسب و حک سامسونگ بهت قالب میکنه حتی اگ بالاترین قیمت بگه مطمئن باش دروغ محضه وسلام

من مارک ساپر گرفتم خالم داره خیلی خیلی راضیه منم گرفتم تستر مشکی گرفتم.. ابمیوه گیری تک کاره.. مخلوط ...

مبارکت باشه عزیزم به خوشی
ببخشسید وسیله بزرگ برقی ها چه مدلی گرفی چه برندی؟

ن خوب قاچاق که میارن باید بلد باشی تشخیص بدی

اونایی ک بهت میگه قاچاق اوردن میرن از چین جنسایی داغون میارن برچسب روش میزنن بهت میندازن بابا من خودم کلیپش دیدم چیکار میکنن اینا بابا کسیکه خودش قبلا تو این کار بوده گفت نییییست هیچگدوم اصل نیس همش لافه

مبارکت باشه عزیزم به خوشی ببخشسید وسیله بزرگ برقی ها چه مدلی گرفی چه برندی؟

من تی وی 55 اینچ خریدم مارک سامسونگ من فامیلم میاره از دبی مال مصر bu8500 يخچال دوو سفید گرفتم پولم نرسید سامسونگ ولی واقعا دوو هم یکماهه تحقیق کردم کارش خوبه مدل ساید 1033 متالیک سفید.. لباس‌شویی سامسونگ f4v5.. سرویس چینی هم زرین میخرم. آکروپال هم برای جلودستی. جاروبرقی هم دوو خریدم.  سرویس‌ قاشق چنگال هم رنگ استیل 139پارچه مارک Azur. بقیش مونده بخرم.  کلا ابمیوه گیری تک کاره بخر.. 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘