2777
2789

من اندومتریوز شدید دارم. چسبندگی و .... موقع پریودم حدود ۲ یا ۳ روز دیگه ست اما الان حالتاشو دارم هاااا. اما ۳ روزه لک بینی دارم. بیبی چک زدم منفیه. تجربه تون رو بگین. نمیدونم لک بینی مال اندومتریوزه یا شروع پریوده یا ممکنه واقعا باردار باشم؟

مال آندو هست لکه هات

چسبندگی داری؟ خطرناکه ممکنه خارج رحم بارداربشی برو لاپاراسکپی

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

مال آندو هست لکه هات چسبندگی داری؟ خطرناکه ممکنه خارج رحم بارداربشی برو لاپاراسکپی

چه حس بدیه. اخه قبلش انگار باید بزم فریز تخمک و این چیزا. یه بار ۱۵ سال پیش لاپاراسکوپی شدم دوباره عود کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حس بدیه. اخه قبلش انگار باید بزم فریز تخمک و این چیزا. یه بار ۱۵ سال پیش لاپاراسکوپی شدم دوباره ع ...

فریز تخمک واسه چی؟

معمولا برای بارداری با لاپارا جسبندگی ها رو باز میکنن ودست به خود آندومتریومات که روتخمدان نمیزنن

وقتی چسبندگی ها بازبشه باردارمیشی   البته من نمیدونم آندومتریوزت چندسانته وکجاهات درگیرند ولی یه دونه باشه وتا ۳ یا۴سانت هم اندازش باشه  بهش دست نمیزنن که ذخیره تخمدانت کم نشه

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست