2777
2789
عنوان

چه خوبه ک اینجا هست🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 38 پست
فداتشم عزیزمی  منم همینطور🤗🤗🤮💐💐💐😘😘😘

من  تا همین ۴ روز پیش بلد نبودم اینجا کجاس و چی هست اصلا

والا توهم حاملگی زدم انقد ترسیدمممم 

ای ن ستا نمیدومد تل و وات  دیگ زدم  تو نت ببینم چیزی هست بپرسم دیدم اینجا هست ... ۳ روز خیلی بهم سخت گذشت ولی خداروشکر دیروز ازمایش دادم منفی بود

از وقتی فهمیدم  تمام دردام رفت🤣🤣

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜
ممنونم عزیزم🥺🥺

قربونت عزیزم 

برای صلوات هم مثلا اگر ۱۰۰ تا نذر میکنی بین هر یدونه صلوات حاجتت خیلی سریع و کوتاه بگو یا از نظرت بگذرون 

باعث  میشه  تمرکزتان بهتر بشه روی ذکر و نتیجه بهتری بگیری ان شالله که به خواسته ی دلت برسی عزیزم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به عالیه  پس یه قانون جذبی هم هستی  منم هستم🤝😃

خیلی ام عالی ... من خودم تا همین چن ماه پیش انقد فکرای منفی میکردم. تجربه ایی ام از زندگی و پایین بالایی ندارم .۱۸ سالگی ازدواج کردم. بعقیه میگفتن به خدا توکل کن درک نمیکردم یا میگفتن فکرای خوب کن....  از یجا اومدم امتحان کنم بنویسم خواسته هامو 

ینی باورت نمیشه به چن نا نرسید ک رسیدم 

دیگ یاد گرفتم به همه پیشنهاد میکنم 

من  تا همین ۴ روز پیش بلد نبودم اینجا کجاس و چی هست اصلا والا توهم حاملگی زدم انقد ترسی ...

عزیزم خدارو شکر  ان شالله همیشه خوب باشی 

ماشالا اطلاعات بچه ها اینجا خیلی بالاس 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
 خیلی ام عالی ... من خودم تا همین چن ماه پیش انقد فکرای منفی میکردم. تجربه ایی ام از زندگی و پا ...

موفق باشی خیلی خوبه 

منم مینویسم میذارم لای قرآن 

دیر یا زود بالاخره اتفاق میفته 

وای چ خوب شد گفتیا😍

اره عزیزم از وقتی  همش دنبال حس خوبم اتفاقای خوب زود تر میوفته.. جای میرم درمورد طلاقو خیانت و پشت سر گویی حرف میزنن سریع میرم. دوسندارم بشنوم حس بد بده حالم بد بشه

همه تو زندگی کمبود هایی دارن ولی بخودشون مربوط

من دوسدارم فقط از خوشی های دوستام و اشناها بشنوم 

نه چیزای بد..... حال و روح خودم خوب باشه برام کافیه 

عزیزم خدارو شکر  ان شالله همیشه خوب باشی  ماشالا اطلاعات بچه ها اینجا خیلی بالاس

اره همشون متاهل یا بچه دارن 

دوستای من هسمن خودمن یا مجردن یا نمیدونن اینجا همه سن هست.... این اتفاق باعث شد من یجای خوب پیدا کنم تا اطلاعاتم بیشتر بشه 

موفق باشی خیلی خوبه  منم مینویسم میذارم لای قرآن  دیر یا زود بالاخره اتفاق میفته

چه باحال خخخ اینو نمیدونستمم

بزار بزار خیلی خوبه به همه ام یاد خیلیاااا دورن از خدا