2777
2789
عنوان

خانما به کرم خوب برای لک صورت؟

7352 بازدید | 29 پست

برای لک صورت یه کرم خوب که ازش استفاده کردین و نتیجه گرفتین رو بهم معرفی کنید.ممنونم🙏🙏🙏

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بیا خصوصی بهت بگم 

همین جا بگو گلم.شاید سوال خیلیا باشه.

ممنون

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
لک جوش ، لک آفتاب یا لک ملاسما(لک بارداری) ؟ 

لکه‌ای قهواه ای رنگ و ریز که باید تو آینه زوم کنی تا دیده بشه.

جوش ندارم ضد آفتابم استفاده میکنم 

خوب همین جا بگو ماهم استفاده کنیم

اسکراب دارم اگه لک هاتون زیاد باشه باید پک استفاده کنین 

ولی اگه کم باشه اسکراب با ماسک گچی و کرم ضد آفتاب باید استفاده کنین اگر خواستین خصوصی در خدمتم کامل توضیح میدم ♡

کرم شب قیمت ۱۵۰ عالی عین برف میکنه صورتو 

این کرم مزخرفو پیشنهاد نده بخدا

حال بهم زن ترین کرم. کرم شبه اگه خودتم میزنی دیگه نزن پشیمون میشی من سالها پیش میزدم وقتی صورتم عین ماه میشد ایقده ذوق میزدم اما الان شده پر لک چون کورتون داره کرمش فقط محو میکنه به هیچ عنوان خاصیت درمان نداره با قطع کردنش ده برابر تر بر میگرده تو صورتت

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
لکه‌ای قهواه ای رنگ و ریز که باید تو آینه زوم کنی تا دیده بشه. جوش ندارم ضد آفتابم استفاده میکنم&nb ...

این تبلیغات پک مک هم چرت پرته خواهرم اگه میتونی برو دکتر اگرم نه از نت بگیر 

تمام این راه هارو من رفتم بر اساس تجربم میگم بخدا 

اخرین بار رفتم دکتر بهم پماد ژانولوما داد خیلی خوبه اگه بتونی گیر بیاری عالیه شبها توی تاریکی نیم ساعت تا یک ساعت باشه رو پوستت بشوری ابرسان بزنی 

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
کرم شب قیمت ۱۵۰ عالی عین برف میکنه صورتو 

پوستم گندمی روشنه.فقط میخوام لکای ریزش از بین بره.

شاید تقلبی و اصل داره اصلش اونطوری ک تو میگی نیس

باشه گلم بزن وقتی به حرفم رسیدی خودت متوجه میشی من خودم مادر این کرم هارو میزدم اینا از شهر خود ما بصورت دستساز بود بعد وارد شهرای دیگه شد یچی میدونم میگم کورتون داخل این کرما باعث پوشانندگی میشه اصن درمان نمیکنه تو خودت بزن بعد یه مدت قط کن نزن ببین چی میشه باز تمام لک جوشات برمیگرده