یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
من تو راهنمایی و دبیرستان فقط رقابت باعث پیشرفتم شد
کل راهنمایی معدلم 20 بود و دبیروستان 19.5
شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
همیشه به بچه ات بگو بهترین خودت باش نه بهترین دیگران
من همیشه اینو به دخترم میگم
آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
رقابتی که درست باشه نه اینکه شب و روزش بشه اون یعنی مقایسه نکنه اگه اون بیشتر شد گریه نکنه تلاش کنه بده دوستش رو نخواد
کاش میشد بچه ها نسبت به خودشون رقابت کنن نه دیگران
🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃
ببین من خودم از سال هفتم که نمره میدادن با یکی از بچه ها رقابت شدید داشتیم ، همین باعث شد بعد ها رفی ...
خب اینا کلاسشون سه تا شاگرد ممتاز داره پسر من اوله از نظر معلمشون. ولی همش استرس داره نکنه دوستاش جاشو بگیرن مثلا دیروز امتحان ریاضی داشت یک سوال رو اون دونفر اشتباه نوشتن پسر من درست .میگفت اینقدر استرس داشتم فکر میکردم حرف اونا درسته بعد معلممون گفته من درست نوشتم خیالم راحت شده
اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و داند دل من