2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار من خیانت به مادرشوهرم میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 24 پست
آخه حدود یکساله که پیش پدر شوهرمه اون خانوم و مادرشوهرمم میدونه که ما همش در رفت و آمدیم ،،، هی میپر ...

خب من فکر کردم خونشون ندیدیشون خب پس به نظرم بحث و عوض میکردی. مطمئنا به گوششون رسیده و اطلاع داشتن با این اوصاف و میخواسته از تو بشنوه همه ماجرا رو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چه طلاق عاطفی هست که مرد از زنش میترسه چیزی رو بفهمه زن هم پیگیر زندگی مرد هست؟!

مادرشوهرم خیلی پشیمونه سالهاست تلاش میکنه برگرده اما پدرشوهرم هم دلش کاملا شکسته چون خیانت مالی و بی اعتمادی دیده هم اینکه اون خانوم رو واقعا دوست داره اما نمیفهمم چرا پدرشوهرم علنی نمیکنه موضوع رو ... چندین بار بهش گفتم میگه اون لجبازه میاد آرامشمون رو میگیره و ...

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

نباید بگی  اگر بعدا هم فهمید بگو از من خواستند و قسم دادن که نگم بهتون برای همین نگفتم

تکلیف این دروغایی که گاه و بیگاه میگم مجبوری چی؟😕 وجهه آدم خیلی خراب میشه

خب من فکر کردم خونشون ندیدیشون خب پس به نظرم بحث و عوض میکردی. مطمئنا به گوششون رسیده و اطلاع داشتن ...

بله خیلییی پیگیره و مدام آدمو سوال پیچ میکنه و خدا میدونه من هربار چه عذابی میکشم

حتی یه بار جون بچمو قسم داد که همسرم عصبانی شد و بحث رو منحرف کرد😓

یه بار محکم و صریح بگو دوست ندارم تو مسائل خانوادگی شما دخالت کنم

آفرین 👌

من میخوام هم دل اینو حفظ کنم هم اونور آب از آب تکون نخوره ... باید با یه طرف قاطع بود ، ممنونم ❤

تکلیف این دروغایی که گاه و بیگاه میگم مجبوری چی؟😕 وجهه آدم خیلی خراب میشه

دیگه کاریش نمیشه کرد متاسفانه 

وقتی مادرشوهرت طلاق عاطفی میگرفت و خونش رو جدا میکرد خب باید فکر این چیزا هم می‌بود

نخودی قدیمم 🙂