2777
2789

سلام

مادر و پدر همسر من حدود ۱۷ سالی میشه که طلاق عاطفی گرفتن از هم اما تو شناسنامه هنوز همسر همدیگن ،،، این موضوع رو هم من بعد از عقد متوجه شدم ،،، تازگی ها یه چند ماهیه که متوجه شدم پدر همسرم با خانمی که ایرانی نیستن در ارتباطن اما چون از من خواستن به کسی نگم مثل یه راز توی دل خودم نگه داشتم ، چندین بار هم مادر همسرم سوال کردن که میری خونه فلانی کسی هست؟ با کسی در ارتباطه؟ اما من چون قول دادم راز بمونه به دروغ گفتم نه! 😔

طولانی میشه بقیه پست بعدی

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا امشب شب سال نو مسیحی ها بود و اون خانوم هم مسیحی هستن ، جشن مفصلی منزل پدر همسرم برقرار بود و کلیه فامیل پدری همسرم هم بودن ، ما هم از یه هفته قبل دعوت شده بودیم ،،، اما همسرم مدام میگفت نریم پیش فامیل بده به گوش مادرم میرسه و فلاااااان .... منم گفتم یه بهانه ای بیار مریضی چیزی نریم ... ولی پدرش نزدیکای ساعت ۷ تماس گرفت با خودم که بیاین میدونم همش بهونه اس ناراحت میشم و دیگه تو روتون نگاه نمیکنم ،،، منم خیلییی دوسشون دارم و براش احترام  قائلم چون خیلییییی هوامو داشته همه جوره برعکس مادرشوهرم !! همسرمو راضی کردم که بریم اما نه کادویی گرفت نه زیاد خوش و بش کرد ... الان هم حس میکنم ناراحته ! 

به نظرتون این نوع رفت و آمد ما اشتباهه؟؟

خب به نظرم میگفتی که من کسی رو اونجا ندیدم و اطلاعی ندارم. دوست ندارم تو زندگی خصوصیشون وارد بشم. یه ...

آخه حدود یکساله که پیش پدر شوهرمه اون خانوم و مادرشوهرمم میدونه که ما همش در رفت و آمدیم ،،، هی میپرسه منم میگم کسی نیست حتی یه بار میگفت برو کمدها رو بگرد🙄🙄🙄 میترسم بعدن در بیاد که بابا هر بار فلانی میومد کلی هم خوش و بش میکرد 😕