2777
2789

پدرم از بچگی حدود ۶ سالم میخواست بگه میرید سرویس بهداشتی دستتونو بشورید میگفت اگر دستاتو نشوری ایدز میگیری هپاتیت میگیری میمیری من میرفتم دستشویی دستمم میشستم میومدم بیرون میگفتم دستامو شستم یا نه یه ساعت بهش فکر میکردم استرس میگیرفتم بابتش 😭تو همون عالم بچگی یه فیلم نشون میداد زنه یه بیماری گرفت کور شد از بچگیم همش استرس داشتم نکنه کور بشم 

بزرگ شدم یه مدت استرس سر..طان روده داشتم یه مدت سر..طان پوست یه مدت سر..طان سینه یه مدت نزدیک سه ماه فکر میکردم سر..طان غدد لنفاوی دارم لاغر شده بودم غذا نمیخوردم از استرسم همش بدنم خسته شده بود از این فکر افسرده شده بودم تا رفتم دکتر گفتن هیچیت نیست باز الان یه مدته میگم نکنه یه سر..طانی تو گلوم دارم که درد داره دیشب از ترسش غذامو نخوردم 😭

دست خودم نیست 

تنها مرگ میتونه منو از این عذاب نجات بده😞

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر سخت باید با روانشناس مشورت کنی 

ولی نگران نباش هیچ بیماری نداری 

بیماری ها احساسات نهفته در ما هستن نباید تلقین کنی که بیماری 

و اینکه کلا هرچیزی با اب پاک‌ میشه 

اگه اینطوذی بود که نصف مردم جهان بخاطر بیماری مرده بودن گلم اصلا به خودتت سخت نگیر فداتشم

گلم چرا میگی تنها مرگ راه حله!؟؟

یعنی الان هر کی بیمار شد باید بمیره!؟

خدایی نکرده درد لاعلاج نیست

کاملا مشخصه شما زمینه اش رو داشتی

چون یقینن پدرتم با اون صحبتاش وسواس فکری رو داشته

هم زمینه اش رو انتقال داده و هم بسترش رو برای شما کامل با کاراش فراهم کرده

🔴 راهکار

اول از همه یه روانشناس بالینی که کارش درمان اختلالات باشه مگس نپرونه ، مجرب باشه

ریشه یابی کن

حدود وسواس و چیزای دیگ رو در بیاره

مواردی ک باید درمان شه

اگر احتیاج به دارو بود ، در نامه بنویسه

مرحله دوم

با نامه ارجایی روانشناست ، میری روانپزشک دارو میگیری

اگر جفت دکترا رو خوب انتخاب کنی

کمتر از ۱ سال درمان شدی 🩵🩵🩵🩵

پس بیخود خودتو عذاب نده

شده کار کنی

چیزی بفروشی

پولشو جور کن و برای درمان اقدام کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اگه دوس نداری علائمت رو بگی فقط تعدادش بگو مثلا ۳ یا ۴ و....چند علائم رو داری؟یبوستخشکی پوسترنگ تیره ...

استرس ترس وسواس هر وقت این مشکل پیش میاد غذا نمیخورم کم اشتها میشم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
استرس ترس وسواس هر وقت این مشکل پیش میاد غذا نمیخورم کم اشتها میشم

وسواس و....از غلبه سودا هست با مشاوره و دارو شاید تاحدی بتونی کنترل کنی خودتو ولی سعی کن ریشه ای درمان کنی 

تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن