2821
2789
عنوان

مهاجرت تحصیلی از سال دوم دانشگاه

232 بازدید | 20 پست

امیدوارم بیدار باشین 😂

کسی اطلاعی داره که برای سال دوم هم میشه برلی دانشگاهی اپلای کرد یا نه ؟ ( مخصوصا دانشگاه های ترکیه مدنظرمه ) یعنی واحدهای که سال اول خونده شده رو معادل سازی کنن و دیگه نیاز نباشه از اول لیسانس بخونم . میدونین امکانش هست یا ن ؟ 

از یکی دوتا تا موسسه مهاجرتی همینطوری توی دایرکت پرسیدم گفتن نمیشه 

اما یکی رو دیدم دانشگاه اتفاقا خوب کانادا برای ترم دوم رفته بود و ترم اول رو اکثر واحد ها رو معادل سازی کرده بود حالا نمیدونم اون استثتا بوده یا برای موسسات مهاجرتی اینکار سخته و ترجیحشونه ک انجام ندن و یا کلا نمیشه رو نمیدونم …

لطفا اگه اطلاعی دارین بگین 🙏🏻 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی که شریف میخونه رتبه ش زیر۱۰۰

البته ن لزوما 

رتبه های ۱۰۰۰ هم هستن ، برای مهندسی شاید بشه گفت زیر ۵۰۰

ولی کلا میخواستم ببینم اینکار رو انجام میدن یا خیلی شرط و شروط داره …

نمیییدونم نشنیده بودم چنین چیزیو  میخوای سلف فاند بری یا اپلای کنی برای فول؟

سلف فاند 

اصلا فول فاند توی لیسانس ب نظرم نمیکنن یا خیلی کمه

ب هر حال من مشکل اصلیم اینه ک اگه بگن حتما از اول باید باشه واقعا اعصاب ندارم و سنمم از مقطعم بیشتر بشه دوست ندارم و از اون طرف باز نمیخوام سه سال دیگه هم اینجا بمونم 

سلف فاند  اصلا فول فاند توی لیسانس ب نظرم نمیکنن یا خیلی کمه ب هر حال من مشکل اصلیم اینه ک اگ ...

اگه وضعیت مالی اوکیه خیلی سر این یک سال مته به خشخاش نذار 

واقعا مسئله ی مهمی نیست به نظرم 

باز بسنج ببین کدوم طرف ترازو برات میچربه 

اگه سه سال بمونی میتونی برای ارشد پوزیشن های با فاند پیدا کنی 

اگه الان اقدام کنی یه سالو مجدد میخونی 

من فارغ التحصیل شریفم ولی این چیزی که واحدا رو معادلسازی میکنن تا حالا نشنیده بودم . 

تو گروه اپلای کلاب ، مقدمات اپلای و .... عضو نیستی؟ 

اونجام باز بپرس شاید کسی بدونه این موردو

اگه وضعیت مالی اوکیه خیلی سر این یک سال مته به خشخاش نذار  واقعا مسئله ی مهمی نیست به نظرم&nbs ...

آخه یکسال هم پشت کنکور موندم و نیمه دومی هم هستم برای همین روی این موضوع خیلی حساسم ؛ شاید اونقدر هم مهم نباشه ولی واقعا از سنم خیلی اذیتم اونجوری بدترم میشه

این گروه ها توی تلگرامن ؟ 

این موضوع رو توی اینترنت و اینا هم تحقیق کردم چیز خاصی درموردش پیدا نکردم حالا نمیدونم ب خاطر کم بودنشه و یا کلا نمیشه 

اگه وضعیت مالی اوکیه خیلی سر این یک سال مته به خشخاش نذار  واقعا مسئله ی مهمی نیست به نظرم&nbs ...

من گرو ه ها رو پیدا نکردم آیدی اون گرو ها رو هم لطفا میفرسی ؟🙏🏻

آخه یکسال هم پشت کنکور موندم و نیمه دومی هم هستم برای همین روی این موضوع خیلی حساسم ؛ شاید اونق ...

بابااااا بیخیالللللل😅😅

خودتو نیازار سر این داستان 

اره تو تلگرامه 

بذار ببینم لینکاشونو میتونم بفرستم 

2825
2823
2791
2779
2792