2777
2789
عنوان

بچه ی کی ویروس جدید گرفته بود؟؟

467 بازدید | 63 پست

خانوما کی بچش ویروس جدید گرفته بود؟تب و سرفه و آبریزش و بعدم عفونت گوش 

پسر من آنتی بیوتیک خورد تبش قطع شد امروز دوباره تب کرده؟ چه دارویی اثر کرد برا شما

الان ک همه بچه ها عفونت چشم میگیرن بعدش متاسفانه

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من دوماه درگیر عفونت گوش بود آخرش اینقدر آنتی بیوتیک خورد که حساسیت دارویی شدید پیدا کرد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فقط زودتر ببر دکتر من نبردم خودم دارو دادم دکتر میگه از زود میاوردی خوب میشد الان شده آسم 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

دخترم من ۴ روز تب داشت روزا پروفن میدادم شبشم شیاف روز چها م بردمش پیش یه دکتر دیگه اموکسی کلا۳۲۵ داد با کتوتیفن

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
منم گرفتم خیلی سخت بود😐

سخت؟🤕سخت یه لحظشه تو عمرم به این شدت مریض نشدم

فک نکنمم حالا حالاها خوب شم هر روز یه جام درد میکنه یه مدت سرفه بود همش یه مدت چشامو سرم درد میکرد الانم گوشام😥ریمم عفونت رفته صورتمم سینوزیته دکتر گفت

کاربری دوممه         
من دقیقا ۱ماهه گرفتم ۴بار دکتر رفتم ریمم رفته هنووووزم خوب نشدم گوشام عفونت کرده نمیشنونم اصلا

ای وای پسر منم میگشه مامان من کم میشنوم وای خدا بخدا دارم میمیرم هم خودم مریضم یه ماهه هم بچم ،خودم حالا هیچی طفلی بچم تب میکنه نگرانشم

دخترمنم شربت  اموکسی کلا۳۲۵ دادیرقطره گوش و یه شربت پروفن خوب شد بازالان دوباره سرفه داره  دیوانه شدم دیگه ۶نخسه بردم دکترب علی امروز رفتم داروخونه برای سرفه هاش داروخ نه شربت گل بنفشه داده خوب بن نظرتون ی مرتبه بهش دادم هنوز الان کنارم خوابه بینیش گرفته خوابه نمیتونه نفش بکشه این دیگه چی خدایا😭

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
پسر من دوماه درگیر عفونت گوش بود آخرش اینقدر آنتی بیوتیک خورد که حساسیت دارویی شدید پیدا کرد

ای وای طفلی بچه هامون والا دومین آنتی بیوتیکشه ولی اثر نداره

ای وای طفلی بچه هامون والا دومین آنتی بیوتیکشه ولی اثر نداره

میگی اب لعنتیها😭😭

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺