کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک نکنمم حالا حالاها خوب شم هر روز یه جام درد میکنه یه مدت سرفه بود همش یه مدت چشامو سرم درد میکرد الانم گوشام😥ریمم عفونت رفته صورتمم سینوزیته دکتر گفت
دخترمنم شربت اموکسی کلا۳۲۵ دادیرقطره گوش و یه شربت پروفن خوب شد بازالان دوباره سرفه داره دیوانه شدم دیگه ۶نخسه بردم دکترب علی امروز رفتم داروخونه برای سرفه هاش داروخ نه شربت گل بنفشه داده خوب بن نظرتون ی مرتبه بهش دادم هنوز الان کنارم خوابه بینیش گرفته خوابه نمیتونه نفش بکشه این دیگه چی خدایا😭
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
ای وای طفلی بچه هامون والا دومین آنتی بیوتیکشه ولی اثر نداره
میگی اب لعنتیها😭😭
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺