2777
2789
عنوان

بچه ی کی ویروس جدید گرفته بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 63 پست
ای وای طفلی بچه هامون والا دومین آنتی بیوتیکشه ولی اثر نداره

۵ تا آموکسی کلاو خورد دوتا آزیترومایسین 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ تا آموکسی کلاو خورد دوتا آزیترومایسین 

الان چ جوری فهمیدین حسایت داروی گرفته دخترمن دوماه دارومصرف نیکنه کلافه شدم😭

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
دخترمنم شربت   اموکسی کلا۳۲۵ دادیرقطره گوش و یه شربت پروفن خوب شد بازالان دوباره سرفه داره &nbs ...

بخدا مام چهار بار بردیم دکتر،دریغ از خوب شدن،انقدرم پول داروی شیمیای و گیاهی و اینا دادیم که دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم

عه بچه شما هم گرفت دختر منم گرفت ۸ روز طول کشید یکم بهتر شد تا ۱۰ روز هم به مرور بهتر شد خیلی سخت بو ...

فقط عفونت چشم؟

یا همراه علائم سرماخوردگی

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
دختر من بعد نزدیکای یه ماه که خوب هم شده بود چند روزه باز تو خواب سرفه میکنه این دیگه چی بودش آخه

دقیقا مثل دخترمن🥺

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
بخدا مام چهار بار بردیم دکتر،دریغ از خوب شدن،انقدرم پول داروی شیمیای و گیاهی و اینا دادیم که دیگه نم ...

ماهم درمونده شدم بخدابهترمیشه میره مدرسه بازهمون اش همون کاسه😭

ای وای پسر منم میگشه مامان من کم میشنوم وای خدا بخدا دارم میمیرم هم خودم مریضم یه ماهه هم بچم ،خودم ...

خیلی بده خیلییییی اصلا خواب نداشتم یکسره سرفه و خلط .گلوم زخم شده بود شبا گریه میکردم به شوهرم میگفتم فقط منو ببر بستری کن خستع شدم

هی میرفتم دکتر سرم امپول فقط ۲ساعت خوب بودم باز شروع میشد.اخرش گفتم برم متخصص ریه

رفتم عکس و اسکن گفت انقد رفتی دکتر عمومی نتونسته تشخیص بده ذات الریه کردی عفونت رفته ریم😓گلوم و صورتم سینوزیته پر چرک بود تو عکس

گفت سرما فقط تسکین دهنده بودن جنبه درمان نداشتن اگه از اول میومدی انقد شدید نمیشد🤕الان ۱ماهه خونه نشینم هنوزم خوب نشدم تا یه مدتم فک نکنم کامل خوب شم

بدتر از کروناس لعنتی

ولی خداروشکر خییییلی بهترم

کاربری دوممه         
پسر من عفونتش تموم نمیشه تب داره نمیدونم چی عفونتم تموم میکنه،هم انتی بیوتیک میدم،هم دمنوش،هم عرقیجا ...

لعنتی میره برمیگرداین هرچی هست دست سازه بچه هاهدفن😭😭😭