2777
2789
عنوان

بعد هجده سالگی

177 بازدید | 13 پست

بعد هجده سالگیتون خودتون تنها رفتید بانک و..اینا یا بازم با یه همراه 

من همین دو ماه پیش هجده سالم شد ولی الان که فک میکنم باید خودم برم بانک و پیش خوان و ... میبینم اصلا حوصله ندارم حتی نمی‌دونم چی باید بگم 😂😐

منم حوصلشو ندارم واقعا

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ سالمه و بخاطر کنکوری بودنم هنوز طعم انسان بودنو نچشیدم حتی کارت بانکی ندارم گواهینامه نگرفتم و زندگی سگی میکنم با افتخار

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
عین من 

والله با دوستام فقط یبار تو عمرم تنهایی بیرون رفتم ک اونم پسر خالم از دور میپاییدم اونم تابستون ن الان ک وقت هیچیو ندارم

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد/کاش می آمد و از دور تماشا میکرد
۲۰ سالمه و بخاطر کنکوری بودنم هنوز طعم انسان بودنو نچشیدم حتی کارت بانکی ندارم گواهینامه نگرفتم و زن ...

امیدوارم امسال به نتیجه دلخواهت برسی که به بقیه کارات هم‌ با انگیزه برسی