2777
2789
عنوان

سال نو همگی مبارک 💫❤️⭐️

245 بازدید | 16 پست

آرزو می کنم  سالی ۲۰۲۳ پر از شادی و ارامش برای همتون باشه ❤️❤️❤️

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا علی اینم مد شد!

مد ؟😐 

الان کل جهان غیر از ایران سال نو شروع شده فکر نمی کنم ربطی به مد داشته باشع 

تمامی کشور ها تقویم میلادی استفاده می کنن عزیزم 

مد ؟😐  الان کل جهان غیر از ایران سال نو شروع شده فکر نمی کنم ربطی به مد داشته باشع  تما ...

توروخدا بذارید همون هجری شمسی رو یاد یگیریم بعد!

تمام کشورا اقلیت مسیح زیاد هست و اینکه میلاد مسیح رو برای تقدیمشون انتخاب کردن!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

الان تحویل شد ؟

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
توروخدا بذارید همون هجری شمسی رو یاد یگیریم بعد! تمام کشورا اقلیت مسیح زیاد هست و اینکه میلاد مسیح ...

نه خیر گلم ربطی به مسیحیت نداره 

حتی کشور های اسلامی هم  مثل ترکیه پاکستان  امارات عربستان قطر عمان  اندونزی مالزی همینجوریه 

همه کشور ها از تقویم میلادی استفاده می کنن 

ساعت ۱۲ بامداد به وقت تهران ⭐️

اع من فک می کردم عصره .برای شما هم مبارک

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
اع من فک می کردم عصره .برای شما هم مبارک

نه گلم همین ۱۳ دقیقه پیش بود 😁 

متشکرم ❤️

نه خیر گلم ربطی به مسیحیت نداره  حتی کشور های اسلامی هم  مثل ترکیه پاکستان  امارات ع ...

باشه شما که درست میفرمایین و منی که درسش رو خواندم هیس!!!

کاش قدر چیزای خودمون هم میدونستیم چون واقعا از نظر علمی پایه ریزیشون درست تر هست 

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

باشه شما که درست میفرمایین و منی که درسش رو خواندم هیس!!! کاش قدر چیزای خودمون هم میدونستیم چون واق ...

خانوم محترم داخل جهان هیچ کشوری از تقویم هجری خورشیدی استفاده نمیکنه از شما که درسشو خوندید بعیده حرف من رو انکار کنید از شرق تا غرب عالم همه و همه تقویم میلادی استفاده میکنن با یع سرچ ساده داخل گوگل قابل فهمه 😐

من نگفتم قدر نمیدونم از کجای حرف من همچین برداشتی کردید نمیدونم 😐😐